OHMYGOSSIP — Treening võib olla midagi enamat, kui lihtsalt jõusaalis olemine. Liikuda võib mitmel moel ja kalorid põlevad isegi siis, kui pole jõusaaliga “abielus”. Õnneks on olemas palju lõbusaid ja tasuta võimalusi aktiivseks tegevuseks. Enamus peavad neid tegevusi niisama lõbutsemiseks ja nautimiseks, aga tegelikult on nad täitsa arvestatava trennikorra eest, kirjutab Huffington Post.

Alla on loetletud tegevused, mis põletavad efektiivselt kaloreid ja suisa TASUTA (kui sul on kõik vajaminevad abivahendid olemas). Kaloripõletus on arvutatud umbes 68 kg kaaluva inimese põhjal.

8 lõbusat viisi kalorite põletuseks:

1. Tagaajamine
See on nagu jooksmine, aga jooksudressita. Kui sul on lapsed, naudi nendega tagaajamist. Pool tundi üksteise tagajamist kulutab ligikaudu 150 kalorit.

2. Mängi palli
Otsi näiteks jalgpall välja ja mängi sellega üksi või koos teistega. Pool tundi jalgapallimängu kulutab 250 kalorit ja mängu lõpuks on igaüks võitnud, kui on saanud kaloreid kulutada.

3. Viska pall korvi
Kui sul pole hoovi peal korvapalliplatsi, siis mõnes koolihoovis või pargis leidub see kindlasti. 30 minutit palli loopimist korvi võib kulutada 214 kalorit.

4. Asenda jõusaali treeningratas päris jalgrattaga
Pool tundi mõõduka tempoga jalgrattasõitu kulutab 285 kalorit ja aeglane sõit umbes 214 kalorit.

5. Mine ujuma
Suvel võiks ujuma minna lähimasse veekogusse, sest siis hoiad ujula pileti pealt kokku. Ujumine võib kulutada 250 kalorit, kui ujud mõõduka tempoga pool tundi. Rahulikuma ujumistempoga põletad sama palju, kui rahuliku jalgrattasõiduga.

6. Palli loopimine
Niisama palli loopimine või frisbi lennutamine kellegagi koos võib samuti treeninguks nimetada, kuna pool tundi aktiivset tegevust kulutab umbes 90 kalorit.

7. Tantsi
Pane muusika käima ja lase kehal selle taktis liikuda, nii kuidas ise soovid. Pool tundi tantsimist võib põletada 153 kalorit.

8. Rulluisutamine
See on kogu listi kõige tõhusam kaloripõletus vorm. Tõmba rulluisud jalga ja mine ilma nautima. 30 minutit rulluisutamist põletab umbes 428 kalorit.

Avafoto: Pexels/Wendy Wei

Loe lisaks:
5 SOOVITUST, kuidas pikendada spordiriiete eluiga + kvaliteetsete trenniriiete soodusmüügid!

Miljonid naised ihalevad Michelle Lewin´i keha. OTSID motivatsiooni? Siit leiate hulgaliselt lihtsaid harjutusi koduseks trenniks!

Väga tähtis on jälgida, kui pikk aeg peab jääma söögikorra ja trenni vahele!