OHMYGOSSIP — On ilmne, et igaüks soovib fotol suurepärane välja näha. Üks olulisem lõpptulemuse tegur on see, millist tooni rõivad selga paned, vahendab Who What Wear.

See vastab tõesti tõele, et mõni värv paistab fotol välja efektsem, kui teine. “Ühetoonilised riided on alati paremad, kui mustrilised. Mahedad pastelltoonid ja valge jätab fotol väsinud mulje,” ütleb Pantone värviinstituudi tegevdirektor Lee Eiseman. Eiseman siiski lisab, et kui tõesti on soov end riietada pastelsesse või valgesse rõivastusse, aitab hea meik olukorra ümber pöörata. Professionaali tehtud fotomeik on kõige parem lahendus.

Leiduvad värvid, mis jällegi näevad fotol välja imelised. “Parimad värvid on sügavad punase toonid, rohekas-sinakad/türkiis ja teised sinised ning rohelised toonid. Kõike rikkama tulemuse annavadki sügav roheline, lilla ja sinine,” ütleb Eiseman. “Kes eelistab neutraalsemaid toone, siis hall on parem, kui must. Maalähedased ja soojad pruunid toonid on samuti head. Must ja valge koos võib anda liialt suure kontrasti. Erksam roosa, heleroosad toonid ning korall on ligimeelitavad,” lisab Eiseman juurde.

Avafoto: Pexels

Loe lisaks:
Lähed tööintervjuule? 5 NIPPI, mida rõivaste valikul silmas pidada

KUIDAS valida omale rinnahoidjad, mis tõesti toestavad, aga näevad sealjuures kenad välja + Lisatud mõõdutabel!

Kumb riietus pakub miinuskraadidega rohkem soojust, kas teksad või seelik ja sukkpüksid?