OHMYGOSSIP — Trenni ei maksa kunagi teha täis või tühja kõhuga – oluline on õige ajastus! Sellel, millised vahed jätad söögikordade vahele, ei ole kalorite osas vahet, aga treeningsooritust mõjutab see kindlasti, vahendab Popsugar.

Kui sa ei söö piisavalt, ei leia keha kusagilt energiat, et treeningpingele vastu pidada- see mõjutab tulemusi. Väga tähtis on jälgida, kui suur vahe jääb söömise ja trenni alguse vahele. Ükskõik, millises päeva osas trenni teed, on oluline jälgida, et see toimuks 2-3h peale söömist. Kui sööd vahetult enne trenni, võid muutuda loiuks ja see viib edasi kõhuvaevusteni. Kui aga söömisest on kulunud rohkem, kui 2-3 tundi, tasub süüa tund enne trenni väike vahepeala, et keha saaks kütust. Piisab, kui on kombineeritud veidi vähem kui 200 kalorit süsivesikuid ja valke.

Kui teil on plaanis treenida varahommikul, ei tasu seda teha täiesti tühja kõhuga. Võib tunduda raske nõnda vara hommikusööki süüa, aga keha jaoks on oluline saada õigeid toitaineid – söö siis lihtsalt kergem hommikusöök tund enne treenimist.

Avafoto: Ohmygossip.com

 

Loe lisaks:
9 NIPPI kuidas talvisest trennist maksimum võtta! Nõuandeid jagab füsioterapeut Lauri Rannama
OHMYGOSSIP — Kuidas talitrennidest maksimumi võtta ja lihaseid-liigeseid töökorras hoida, nõustab füsioterapeut Lauri Rannama.

Trenni asemel apteeki?! Teadlased avastasid vitamiini, mis võrdub tunnikese kiirkõnniga!
OHMYGOSSIP – Inimesed otsivad alati lihtsamaid lahendusi ja nüüd on teadlased avastanud, millega oleks võimalik asendada aeroobset treeningut, nii et positiivne mõju südamele oleks olemas.

Kuidas end targaks süüa? 6 toitu sinu ajule
Seda teame me kõik, et liiga vähe puu- ja köögivilja ning liiga palju rasva süüa pole kehale hea. Kuid uurimused näitavad, et ebatervislik toitumine avaldab mõju ka ajule. Teatud toiduained on ajule eriti kasulikud. Lisa need oma ostukorvi ja hoia