OHMYGOSSIP – Trenniriided peavad täitma mitut funktsiooni. Te tahate ennast hästi tunda, hea välja näha ning soovite, et spordirõivas või -jalanõu ka toetaks teie sooritust. Hea sprodirõiva leidmine aga polegi nii lihtne – ühelt poolt ei pruugi teile sobida hind ning teiselt poolt toote kvaliteet või materjal.

Pole vahet, kas ostate spordirõivaid intensiivse ja ekstreemse harrastuse jaoks või õhtuseks sörgiks, hoolitseda tuleks nende eest ühtmoodi hästi. Spordiriided on loodud vastu pidama, ent hea hooldamine pikendab nende eluiga veelgi!!

* Pese spordirõivad ära võimalikult kiiresti. Enamik spordiriideid on disainitud imama higi ja niiskust. Ära jäta rõivaid niiskesse kuhja, sest siis soodustad nende hallitama minekut, venivuse kadu ning loomulikult ka bakterite põhjustatud lõhnade tekkimist. Pese spordirõivad ära nii kiiresti kui võimalik.

* Järgi alati rõivaste hooldusjuhendeid, sest osa kiududest ja kangastest vajab eriti korralikku tähelepanu. Näiteks elastaan kaotab oma häid omadusi kiiremini kui kiud, millega seda segatakse, nii et hooldusjuhised antakse just elastaanisisaldust arvesse võttes. Enamik spordirõivaid sisaldab ka polüamiidi või lükrat, mida tuleks samuti pesta madalal temperatuuril (alla 40 °C).

* Kasuta õiget pesuvahendit. Uuri, kas sinu tavaline pesupulber vm puhastusvahend sobib spordirõivaste pesuks. Parim lahendus higi- või niiskuseplekkide eemaldamiseks on tavaliselt pesugeel. Kasuta pesuvahendit, mis sobib ka proteiinipõhiste plekkidega võitlemiseks. Kui oled tõsine (tervise)sportlane, siis tasub investeerida pesuainesse, mis on mõeldud spetsiaalselt spordiriiete jaoks ja eemaldab lõhna ning rohu- ja mudaplekke efektiivsemalt.

* Väldi pesuloputusvahendeid, sest nendes sisalduvad ained võivad mõjutada kangaste töötlust ning kaotada mõne eriomaduse, nagu näiteks vihmakindlus.

* Ära pane spordiriideid kuivatisse. Kuivata trenniriideid pigem õhu käes kui trumlis – enamik tänapäeva spordiriideid kuivab oma materjali tõttu niisamagi imekiiresti.

PS! OHMYGOSSIP valis hiljuti 1000 hetkel kaubanduskettides müügil oleva tennise, ketsi ja tossu seast välja 22 vaba-aja lemmikut. Vaata SIIT!

Kvaliteetsete trenniriiete soodusmüügid:

Stronger (1-14)  SAAB EESTISSE TELLIDA! ?

 

1. Carrara Tights / 2. Yosemite Tights / 3. Grace High Waist Tights / 4. Buddha Tights / 5. Pangea High Waist Tights / 6. Mirage Tights / 7. Atlantica High Waist Tights / 8. Maze Tights / 9. Congo High Waist Tights / 10. Ventura High Waist Tights / 11. Roar Tights / 12. Ukiah High Waist Tights / 13. Etna II High Waist Tights / 14. Nimbus High Waist Tights

Elly Pistol (1-8)  SAAB EESTISSE TELLIDA! ?

1. Ambition Tights / 2. Visionary Tights – Mint / 3. Snake Tights / 4. Told Ya Pants / 5. Spanky Tights Beige / 6. Power Mad Camo Tights / 7. Hawty tights / 8. Flaunt it shorts

Ja siin on minu hetke lemmikud (1-8) OHMYGOSSIP Couture, Ellesse, FILA, Kappa, adidas By Stella McCartney, Casall och Röhnisch

* Kõik lingid on reklaamlingid