OHMYGOSSIP – Sõrmuse kandmine nii meeste kui naiste seas on iidne ja laalt levinud. Sõrmus on oma olemuselt väga maagiline ese ja selle kandmisel on kindlad reeglid. See, millises sõrmes te sõrmust kannate, mõjutab teie elu ja tulevikku.

Kindlasti on oluline millises käes sõrmust kanda. Vasak käsi on passiivne käsi – vastuvõtja, parem on aktiivne käsi. Vasak on Yin ja parem Yang. Pannes sõrmuse vasakusse kätte, võtate vastu ümbritsevaid energiaid ja seetõttu sobib see enese laadimiseks ja täiendamiseks. Sõrmus paremas käes suurendab loovust, aktiivsust ja heldust. Energia liigub välja, mistõttu toimub ka puhastumine. Vasakukäelistel tuleb seda kõike lugeda vastupidi.

Kõige populaarsem sõrmuse kandja on sõrmusesõrm e. nimeta sõrm, Apollo – armastus ilu vastu, loovus, eneseväljendusoskus, head suhted.

Pöial on “meessoost” sõrm, mis sümboliseerib tervet mõistust, loogikat, intelligentsust ja on seotud järgnevate tugevate omadustega: julgus, soov võita, sihikindlus. Sõrmuse kandmine sellel sõrmel stimuleerib nende omaduste avaldumist.

Kui tüdrukud kannavad pöidlal ehteid, alistab see Veenuse energia — see pärsib naiselikkust ja raskendab oluliselt teise poole leidmist.

Avafoto: Pexels