OHMYGOSSIP — Kas sul on olnud kunagi kahtlusi, et sinu isiksuse tugevus mõjub teinekord sõpradele, kolleegidele või isegi pereliikmetele? Kui oled sellist sorti inimene, kes tunneb iseend läbi ja lõhki, täidab alati võetud kohustusi, ega usu massi jälgimisse, võib see teisi mõneti hirmutada, kirjutab I Heart Intelligence.

Kas see kõik kõlab sulle tuttavana? Kui jah, teenid suure tõenäosusega inimeste austuse välja – kuid nad võivad sind kohati ka peljata.

Siin on märgid, et su isiksus on nii sügav ja intensiivne, et mõjub teistele hirmutavalt:

1. Tunnistad oma vigu
Kui elus tekib probleemne situatsioon, hindad selles kõiges enim ausust. Lisaks, kui olukord nõuab, pead maha ebameeldiva vestluse, et saaksid kohe algusest peale oma mõtteid ja tõde väljendada. Pead siiski meeles pidama, et mitte kõik pole valmis tõde kuulma.

2. Sa oskad inimese sisse näha
Sinu intuitsioon on tugev ja juba hetk peale kohtumist oskad temast muljet kujundada.

Ignorant, ebaaus ja ülbe inimene ei saa end sinu eest maski taha peita – see muudab nad rahutuks. Sa ei kõhkle nimetada inimest vastavalt tema käitumisele.

3. Esitad palju küsimusi
Soovid asju mõista laiemas pildis. Siiski pead mõistma, et kui inimesed pole nõus vastama, ei tohiks see sind solvata.

4. Sa tead, mida tahad
Kuna sa juba tead, kes ja milline oled, läheb sul elus nende teemade pealt pall kergemini veerema.

Kui elad vastavalt oma teadlikkusele ja saavutad kergusega oma eesmärke, võib see teistes ebamugavust põhjustada, eriti veel, kui nad võrdlevad oma elu sinu omaga.

5. Kus teised näevad probleeme, näed sina lahendusi
Kui teised jooksevad ringi nagu peata kanad, muretsedes maailmalõpu pärast, oled sina täpselt seal, kus peadki olema. Teed just seda, mida peadki konkreetses ajahetkes tegema.

Sinu jaoks on probleem kilomeetrite kaugusel ja suudad kaardistada vaid mõne minuti jooksul oma tee eduni.

6. Sa ei karda lähedust
See on šokeeriv, kui paljud inimesed tänapäeva maailmas väidavad end teadvat, kui oluline on intiimsus ja siis kaovad sellest täielikult, kui võimalus end pakub. Teisalt mõistad, et intiimsus esineb erinevatel kujudel ja igaüks neist on omal moel vajalik mitte ainult romantilises suhtes, vaid ka perekonnas ja sõpruses. See hõlmab nii lihtsaid tegevusi nagu kallistamist või isegi ainult õlale patsutamist.

7. Sa leiad end sageli vähemusest
Kuna oled oma iseseisva mõtlemise üle uhke, leiadki aeg-ajalt, et oled oma arvamustes üksi.

Madala enesehinnanguga inimesi hirmutavad sinusugused, sest nad ei mõista, mis tunne on olla keegi, kes jääb endale kindlaks, ega otsi teiste heakskiitu.

Lisaks pole see sulle üllatus, kui saad teada, et ka intelligentsetel inimestel on sinu läheduses ebamugav viibida, sest nad saavad peagi aru, et sinu IQ ületab nende omi pika kaarega.

8. Sa oled harjumuse ja distsipliini olend
Järjepidevus ja ajakavad on sinu lähimad sõbrad, aidates luua selgust ja tugevat alust, millele oma elu rajada. Sulle meeldib teada, mida oodata ja kuidas peaksid end mistahes stsenaariumi jaoks ette valmistama. Üllatused ei huvita sind.

9. Sa pole armukade
Sinu jaoks pole tähtis, mida teised omavad. Sa oled teadlik asjaolust, et teiste raha ja staatus ei mõjuta sinu eduvõimalusi, mistõttu sa ei raiskagi oma aega kadedusele.

Kui õnnitled teisi inimesi nende saavutuste üle, tuleb see sul südamest.

Sinu võime keskenduda ainult eesmärkidele ja tulevikule võib teisi üllatada, eriti kui nad ise on kadedad või kibestunud.

10. Sa soovid tähendusrikkaid suhteid
Sügava isiksusega inimesena ootad teistelt, et ka nemad teeksid samu jõupingutusi, mida sina, kuid pettud üsna pea. Paljud inimesed justkui jätavad mulje, et nad on “sügavad inimesed”, aga tegelikult pole neil lihtne sinuga sammu pidada.

Sa tunned kohe ära, kui su ellu leiab tee hea suhe, sest sa ei tunne selles sunnitud olekut või tunnet, kus ei saa olla sina ise.

Avafoto: Pexels/Bruce Mars

Loe lisaks:
7 ASJA, mis võivad juhtuda, kuisa ärkad iga päev 2 tundi varem

Kuidas oma tunnetega silmitsi seista? Luba endal negatiivseid tundeid tunda

5 ELUTÄHTSAT näpunäidet meele tervendamiseks, et õnnelikumat elu elada

6 NÕUANNET, kuidas masendunud ja negatiivsete inimeste kõrval ise rõõmsaks jääda