OHMYGOSSIP — Nina kirurgia polegi enam nii populaarne nagu vanasti – šokeeriv, eksole? 2017 aastal tehti Ameerikas 215 000 ninaplastika protseduuri, mis oli tunduvalt vähem, kui aasta enne seda, rääkimata 10 aasta tagusest ajast, kirjutab Harper´s Bazaar.

Ninaplastika vähenemine on tõenäoliselt tingitud mitteplastilistest võimalustest, milleks on erinevate täitesüstide kasutamine, et ninale anda ühtlust ja muuta rohkem sümmeetrilisemaks. Mitte ükski täiteaine ei suuda paraku saavutada elu-muutvat tulemust nagu seda teeb lõikus, eriti veel nende inimeste jaoks, kes on oma ninaga võidelnud aastakümneid.

Allolevas videos näeb, kuidas New Yorkist pärit Jasmine läbib plastilist ninaoperatsiooni, mille jaoks kogus aastaid raha. “Ma soovin, et mu nägu oleks lihtsalt rohkem esteetiliselt meeldivam,” ütleb ta oma unistuse peale. “Ma arvan, et operatsiooni juures on kõige närvesöövam osa see, et tagasiteed pole.”

Jasmine ja tema teised 7 õde-venda on kõik 100% India juurtega ja ta mäletab selgelt, kuidas tema õde kommenteeris pidevalt tema ninal olevat kühmu. “Peale seda olen ma koguaeg mõelnud, et issand jumal, tal oli ju õigus,” ütleb Jasmine. Jasmine kogus aastaid raha, et saaks operatsiooni eest tasuda. Peale mitmeid kohtumisi arstidega, otsustas ta Dr. David Cangello kasuks, kes on New Yorki sertifitseeritud plastika kirurg.

Foto: Dr Cangello teostatud töö/Instagram

“Kui otsustasin Dr. Cangello´ga koostööd tegema hakata, tegin palju uuringuid. Ma jälgin teda Instagramis,” ütleb naine. “Ta tõesti võtab kogu sinu näokuju arvesse, mis tunduks loomulik, aga mis näiks ka esteetiliselt meeldiv minusugusele, kellel väike nägu. Kõik minu peres on oma näokujult väga proportsionaalsed, niiet ma nagu tahaks ka klubisse kuuluda.”

Dr. Cangello valis Jasmine´i jaoks avatud plastika, selle asemel, et teha kõik lõiked nina siseselt. Avatud plastika näeb ette paari õmblust nina all. “See võimaldab mul nina struktuuri paremini mõjutada ja saavutada paremaid tulemusi,” ütleb doktor. Protseduuri käigus saadi lahti nina kühmust, suunata ninaots veidi ülespoole ja korrigeerida kõrvalekaldunud nina vaheseina, et naine saaks paremini hingata.

Vaata videost ise järgi. Nõrganärvilistele võib video sisu osutuda mõnevõrra häirivaks.

Avafoto kuvatõmmis: Jasmine/YouTube

Loe lisaks:
Kristiina Kalberg: Olen ilukirurgia poolt ja lähen peagi ka ise “noa alla”

LOE, miks tuharaimplantaatide paigaldusega kõrgeim risk kaasneb + VIDEO, kuidas loomulikul teel kurve rõhutada!

Ligi pooled kahetsevad tehtud tätoveeringuid: Enne kui teed, mõtle!