OHMYGOSSIP — Mul on olnud päris pikka aega unistus — muuta enda nina. Kuna mul on probleeme nina kaudu hingamisega ja mul on kogu aeg nohu, pean noa alla minema. Seega otsustsasingi seda samal ajal ka veidikene muuta! Nagu üteldakse: “Kaks kärbest ühe hoobiga!”

Olen hädas nina kaudu hingamisega ja mul on päris pikka aega nohu olnud. Paha ja tüütu “haigus”, mida olen proovinud arsti kirjutatud vedelikkude, õlidega ja ravimitega ravida, aga ei miskit. Kahjuks või õnneks ainus viis seda viga parandada on noa alla minna. Niisiis… miks mitte ka samal ajal oma unistus täide viia, tahan oma nina pisemaks või siis õigemini…lühemaks !!! :)

Kavatsen muuta nii ninaotsa kui ka ninasõõrmeid. Nina ots tehakse lühemaks ninasõõrmete kitsaks tegemise abil. Sellel kõige olulisemal ülevaatlusel ma veel käinud ei ole, seega ei oska ma päris hästi kohe teile seletada, kudias see operatsioon välja peaks nägema, aga sain aru, mu ninasõõrmed on päris laiad ja esialgu aitab vaid nende “KITSAMAKS tegemine”, et ninaotsa veidikene tagasi tõmmata. Tean ka seda, et mulle tehakse avatud ninalõikus, mis tähendab, et on väline. (Et paremini aru saaksite , siis proovige oma nn. ninaauke veidikene näo poole tõmmata peegli ees, kas näete, et nina ots läheb kohe tahapoole ja nina ots tundub nn. nöbim? Kiire ja kerge, kas pole?)

Hingamisteede vabanemiseks aga tuleb “takistused” eemaldada. Seda nimetatakse nina vaheseina rekonstrukstsioon ehk vaheseina taastamise operatsiooniks. Ma ei ole päris hästi aru saanud, kas siis “raiuakse” nina vahesein lahti?! Hmmmm… peaksin järgmisel korral (23 märts) teada saama.  Kavatsen kõikkidele oma küsimustele siis vastused saada!

Need, kes on kuulnud, et tahan enda nina korregeerida, on mind kohe noominud, et mu nina on just ilus ja omapärane, miks ma küll sellise riski ette võtan jne… Tahaks ütelda, et mu nina on ainus, mis mulle mu välimuse juures ei meeldi ja mida trenni, dieedi ja muu kergema võimalusega kahjuks muuta ei saa. Olen päris ammu unistanud sellest ja kuna see võimalus “sülle jookseb” siis miks mitte? Ma ei tunne erilist hirmu, usun et midagi “untsu minna” ei tohiks. Loodan vaid, et mu “uus nina” meeldib mulle ;) Ja riske olen ma elus päris palju võtnud, see ei oleks ju mul esimene kord. Põhiline on endale meeldida ja mulle KAHJUKS ei meeldi see, mis mulle J-mala poolt on kaasa antud! Olen kohtunud inimestega, kes on seda teinud, olen näinud  “ENNE &PÄRAST” pilte. Tol hetkel olin lausa kade, sest doktor, kes mind opereerib, on siiani super töö teinud, pildid  olid hea tõestus! Sain ühte nina isegi cm kauguselt uurida!  Peale kõige muu:  ma olen sünnitanud, kas nina operatsioon on ikka hullem ja valulikum… eks näis… saan seda teile kunagi ütelda ;) !!!

Kahjuks aga pean ma ootama järgmist talve, sest kavtsen oodata kuni laps mind mõistab ja saan ta enne / pärast operatsiooni vahel tädi juurde viia, kui issi tööl on! (Vaja on umbes nädal/kaks, et toibuda.) Praegu ma seda teha ei suuda ja ei taha ka ;) Ta on üpris pisike ja minust sõltuvuses. Kuidas see operatsioonist taastumine sellise energilise põrnikaga välja näeks? Niikaua on mul aga võimalus otsustada, kas soovin ehk veel samal ajal midagi muuta… võimalus oleks teha ka keemiline peeling ja veidikene muid pisikesi “muutusi” ;) Kui, siis kõik korraga, heheh!!! Ei midagi, mis mind nähtavalt muudaks. Natukene ja ilma liialdamata!

Ilukirurgia on minu arust üks suurepärane võimalus piskesi vigu eemaldada. Hea viis muuta oma välimust ja olla kaunim ja mis oluliseim — endale meeldida! Isiklikult ma ei mõista, miks paljud selle vastu on! Kui jääda mõistlikuse piiri, siis miks mitte? (Ma oleksin enne SOLAARIUMI kui ilukirurgia vastu, kuid see, mida keegi teeb on tema enda asi!) Nagu ütles fännilehel Snekka: “Mõnele see annab ammu kaotatud enesekindluse tagasi, mõnele lausa elumõtte!”

Aga eks ma hoian teid kursis ja loomulikult jagan teiega ka kunagi neid emotsioone ja pilte… MA EI SUUDA ÄRA OODATA!!! =)

Praegu aga CIAO kaunist Itaaliast!
Järgmise korrani :*