OHMYGOSSIP – Viimased aastad on kontuurimine olnud tõeline hitt, mis kuulub miljonite naiste igapäevasesse meigirutiini. Sarnaselt paljudele ilutrendidele oli kontuurimise populaarseks muutumisel mängus Kardashianide käsi.

Kontuurimishulluse algus on kindlalt määratletav: see moment, kui Kim Kardashian postitas Instagrami foto endast kummalise triibulise meigiga. Kardashiani selleaegne meigikunstnik Scott Barnes seletab pildi tagamaid: „Me olime pildistamisel ja Kim tunnistas, et tema kallal noritakse alati, sest inimesed arvavad, et ta on lasknud enda nägu kirurgiliselt kohendada. Ta arvas, et me peaksime avalikult välja ütlema, et see kõik on vaid osav kontuurimine.“

Naine tegi vaid ühe pildi ja laadis selle üles Instagrami. Kõigest ööpäevaga sai foto ülemaailmselt populaarseks ja kõik olid sellest vaimustuses. Barnes on tagasihoidlik ja tunnistab, et ta ei leiutanud ratast, vaid kõik uus on unustatud vana – samu meigivõtteid kasutati ka 1970. aastatel. „Mulle meeldib kontuurimise tulemus, sest see näeb välja selgepiiriline ja kallis ning lisaks aitab see fotodel parem välja näha. Sellegipoolest on hullumeelne näha, kui populaarseks see sai pärast seda, kui Kim sellega avalikkuse ette tuli. Me lõime uue liikumise kosmeetikas,“ sõnab meigikunstnik.

Allikas:allure.com

 

Vaata ka:
Tontouring – kontuurimise uus tase
OHMYGOSSIP — Strobing ja traditsiooniline näo kontuurimine on saanud endale tugevama ja vastupidavama konkurendi. Ilublogijad kasutavad nippi, mis sobib neile, kes ei jaksa igapäevaselt mitmete jumestuskreemide ja puudritega mässata.

Meigikunstnikud on hüljanud high-lighterid!
OHMYGOSSIP — Pärast mitut hooaega tagasihoidliku meigiga nägusid, on taas moelavadel näha julgemat meigikunsti. Naasnud on värvilised huulepulgad, silmapliiatsid, sädelevad lauvärvid, kuid high-lightereid sel hooajal jumestajate meigiarsenalist jätkuvalt ei leia.

Ajutised huuletäitesüstid: Cinderella lips
OHMYGOSSIP — Kardashianide klanni noorima võsukese Kylie Jenneri huuled löövad jätkuvalt maailmas laineid, kuid huulte suurendamine vaakumiga või huulepliiatsiga üle huulekontuuri joonistamine on juba eilne päev.

Kuidas fotol hea välja näha? Vol2 – Meiginipid
Kõik me soovime fotodel näha välja võimalikult kenad. Siin toome teieni hulga meiginippe, mida järgides jääte piltidele kaunid ja säravad!

10 meiginippi, kuidas fotol hea välja näha
Targalt meigitud nägu on kaunis vaadata nii päevavalguses, õhtusel üritusel kui fotol. Toome teieni 10 vajalikku meiginippi, mis teid jumestamisel aitavad.