OHMYGOSSIP — Pärast mitut hooaega tagasihoidliku meigiga nägusid, on taas moelavadel näha julgemat meigikunsti. Naasnud on värvilised huulepulgad, silmapliiatsid, sädelevad lauvärvid, kuid high-lightereid sel hooajal jumestajate meigiarsenalist jätkuvalt ei leia.

Kuigi massides kogub populaarsust strobing – kontuurimise asemel high-lighteri kasutamine -, on otsustanud professionaalsed meikarid särapuudrid minevikku jätta. Hoolimata sellest ei saa siiski öelda, et järgmistel moenädalatel võiks oodata kuiva ja mati näoga modelle, sest meigikunstnikud üritavad jätkuvalt anda modellidele tervet ja säravat ilmet.

Saavutamaks perfektne ja kumav nahk, kasutavad jumestajad ohtralt niisutavaid tooteid, et luua jumestuskreemile aluspind, mis ei vajaks hilisemat kohendamist. Näole kantakse seerum, rikkalikult niisutavat päevakreemi ja vajadusel ka õli. Victoria Beckhami show jumestuskunstnik lasi enne meikimist lausa kõikidele modellidele üliniisutava maski teha, et lõpptulemus oleks vaid parim. Hiljem pannakse nahale jumestus- või peitekreemi, mis sulandub suurepäraselt niisutatud nahale, jättes nii kumava ja loomuliku tulemuse.