OHMYGOSSIP — Strobing ja traditsiooniline näo kontuurimine on saanud endale tugevama ja vastupidavama konkurendi. Ilublogijad kasutavad nippi, mis sobib neile, kes ei jaksa igapäevaselt mitmete jumestuskreemide ja puudritega mässata.

Näole kaunimat kuju andev meik ilmestab kandjat enamasti vähem kui päev, sealjuures aga nõuab see täpset kätt ja tavapärasest rohkem aega. Inimestele, kes soovivad kontuuritud nägu, kuid samas ei soovi kanda iga päev tugevat meiki sobib imehästi tontouring. See ingliskeelne mõiste tähendab kontuurimist, kuid mitte dekoratiivkosmeetikaga, vaid isepruunistuva kreemiga.

Tontourimiseks on vaja vaid isepruunistuvat kreemi või vahtu ning puhast meigipintslit. Mõistlik kogus isepruunistuvat kreemi tuleb kanda sinna, kuhu tavaliselt kontuurimisel tumedamaid toone – lauba ülaossa, nina külgedele, põsesarnade alla või vastavalt vajadusele muudesse kohtadesse. Soovitatav on pärast pintsliga kreemi pealekandmist näppudega veidi kreemi hajutada, et lõpptulemus oleks loomulikum.

 

Vaata ka:
Meigikunstnikud on hüljanud high-lighterid!
OHMYGOSSIP — Pärast mitut hooaega tagasihoidliku meigiga nägusid, on taas moelavadel näha julgemat meigikunsti. Naasnud on värvilised huulepulgad, silmapliiatsid, sädelevad lauvärvid, kuid high-lightereid sel hooajal jumestajate meigiarsenalist jätkuvalt ei leia.

Ajutised huuletäitesüstid: Cinderella lips
OHMYGOSSIP — Kardashianide klanni noorima võsukese Kylie Jenneri huuled löövad jätkuvalt maailmas laineid, kuid huulte suurendamine vaakumiga või huulepliiatsiga üle huulekontuuri joonistamine on juba eilne päev.

Save