OHMYGOSSIP – Paljud inimesed on olnud elus punktis, kus kõik on justkui hästi, ent puudub õnn – ei tunta ennast õnnelikuna. Ühiskonna poolt dikteeritud kindlad normid kärbivad seda õnne veelgi. Teil võib olla hea haridus, hästi tasutud töö, kena kodu, võim ning hea tervis, ent ikka on justkui midagi puudu. Tegelikkuses vajate te hoopis vaimsust ja südamerahu, armastust ning võimalust olla ühiskonnale vajalik.

Tara Mullarkey on joogaõpetaja, ravitseja, ettevõtja ja elustiili mentor. Endine edukas New Yorgi korporatiivmaailma finantsist tegi oma elus kannapöörde, mis viis ta kolme aasta pikkusele rännakule Indiasse, Taisse, Balile, Austraaliasse, Uus-Meremaale, Marokosse ja Euroopasse. Olles ise läbinud sellise elustiili muutuse, annab Tara nõu, kuidas leida oma rada elu eesmärgi otsimisel, armastuses, heaolus ja külluses.

Mullarkey ütleb, et kui temalt oleks 25-aastasena küsitud, mis on tema elu plaan, siis oleks ta vastanud järgmist: abielluda oma tollase poiss-sõbraga, osta kodulinnas Connecticutis maja, saada lapsed, omandada magistrikraad ja töötada ennast karjääriredelil üles. Tara tõdeb, et kui tale oleks öeldud, et selle asemel lahkub ta oma töökohalt Manhattanil, et õppida joogat, reisida mööda maailma ning jääda lõpuks paigale Kariibi mere äärde Mehhikosse, ei oleks ta seda iialgi uskunud.

Kuid erinevad elusündmused andsid Tarale julgust vaadata oma elu kõrvalt ning ta nägi, et hoolimata sellest, et oli oma plaani järgi õigel teel, ei olnud ta õnnelik. Tal olid pikad tööpäevad ja palju sõitmist, ta suhted lagunesid laiali ja ta mõistuses valitses hüsteeriline segadus.

Mullarkey tunnistas, et probleem tekib siis, kui enamus inimesi sinu ümber ei mõista sind ning su eluviisi. “Kui elate “ebatavaliselt“ – reisite, elate välismaal, alustate võõras linnas oma äri ning järgite oma südame kutset, siis stabiilsust hindavate inimeste jaoks võib see liialt riskantne tunduda. Nad ei mõista seda. Nad kardavad teie päras, kuigi salamisi ka kadestavad teid. Keeruliseks teeb taolise olukorra see, et nende hirm võib ka teid nakatada ning te võite oma südame kutse järgimise mõistlikkuses kahtlema hakata. Kahtlete, kas tulete toime, tehes seda, mida armastate, seal kus teile meeldib ja nendega, keda armastate.

4 MÕTET, kuidas mitte käia sissetallatud radu ja leida oma tee!

1. Pühendage iga päev aega mõne vaimse praktika jaoks nagu jooga, meditatsioon, palved või rituaalid.
2. Võtke võimalikult tihti aega, leidmaks sidet oma sisetundega, et te kuuleksite oma intuitsiooni, südant ja hinge valjemini kui laitvaid hääli oma ümber.
3. Leidke kogukond sarnaste vaadetega inimestest. Veetke rohkem aega inimestega, kes teid mõistavad, inimestega, kes samal kombel loovad ise enda teerada. Piirake aega, mida veedate sõprade ja pereliikmetega, kes teie nägemust ei toeta.
4. Olge tugev, kartmatu ja ustav.

Teadke, et olete võrratu ning et teil on maailmale pakkuda midagi erilist, mida mitte kellelgi teisel ei ole. Maailm vajab teie andeid!

Avafoto: Joogaõpetaja, ravitseja, ettevõtja ja elustiili mentor Tara Mullarkey (TaraMullarkey.com)