OHMYGOSSIP — Juuste värvimine on kujunenud enamus naiste jaoks niivõrd loomulikuks tegevuseks, ometi on see ebaloomulikkuse rõhutamine. Oled sa kunagi mõelnud, mis saaks, kui lõpetaks täielikult juuste värvimise ära?

PureWow veebileht ütleb meile, mis saab siis, kui otsustad, et nüüd tahaks juukste naturaalsust taastada ja ka säilitada:

Säästad raha
Sõltuvalt juuste pikkusest ja paksusest kulub juuksuris ühe visiidiga enamasti ikka sinna 100 euro kanti. Selleks, et juuksevärv koguaeg värske paistaks, tuleks salongis käia kord kuus. Kui aga otsustad naturaalse välimuse kasuks, säästad aastas üsna kopsaka summa.

Juuste seisukord on parem
Kuigi juuksevärve muudkui uuendatakse ja muudetakse juuksesõbralikumaks, need siiski kahjustavad mingil määral. Näiteks blondeerimine muudab juuksed hapraks. Loomulik juus säilib otseloomulikult elujõulisemana.

Juukseid keerulisem soengusse sättida
Juuste töötlemine võib juuksed karmiks muuta. Terved, sirged juuksed läigivad ja näevad kaunid välja, aga soengusse sättimine võib mõnikord olla keerukas, sest juukseklamber libiseb libedatest juustest välja.

Juuksed võivad näida õhemad
Juuksevärv võib tekitada mulje, et juuksed on paksemad. Näiteks triibutatud juuksed jätavad suisa kolmemõõtmelise välimuse, luues paksema karva illusiooni. Värvimata juuksed näivad üllatavalt õhukesed.

Kapp täitub hooldustoodetega
Kui juuksed on värvimata, märkad oma kiharaid rohkem ja ostad igasuguseid juuksehooldustooteid. Kui tuttavat juuksevärvi enam peal pole, igatsed sära, kohevust ja tekstuuri, mida nüüd hakkad saama erinevatest juuksehooldus pudelitest ja purkidest.

Juustele aitab elujõudu lisada E&S Magneesiumiga Hair Energy Maximus+ peanaha sprei. Loe toote kohta täpsemalt ja osta SIIT.

Soovid pidevalt muutust
Paljud värvivad juukseid, et oma välimust värskendada või isiksust rõhutada. Kuigi ka loomulike juuste puhul on palju häid pooli, hakkad üllatavalt ruttu muutust soovima. Nagu näiteks uut lõikust või mõnda teist värvi, mida pole oma juustel veel kunagi proovinud.

Avafoto: Pexels/Pixabay

Loe lisaks:
10 NÕUANNET, kuidas juuksed väga pikaks kasvatada ja eemaldada peanahale ladestunud kaltsiumsoolad

Vau, kui lihtne nipp, kuidas tühja veepudeli ja fööniga lopsakad juuksed saada + VIDEO!

KÕIK, mida pead teadma, kui värvid juuksed PASTELLtooni + FOTOD!