OHMYGOSSIP — Sotsiaalmeedia paistab olevat igasuguste nippide ja kummaliste nõksude suhtes, kui põhjatu auk. uus Instangrami video esitleb, kuidas naised saavad luua endale tõeliselt lopsakad juuksed nagu Victoria´s Secreti modellidel ja seda vaid tavalise tühja veepudeli abil, kirjutab New York Post.

Nipi taga on kuulsus Asil Simsek. Juuksur ja meigikunstnik Olivia Smalley jagas välja mõeldud leidlikku nippi oma Instagrami lehel. Videos on näha, kuidas Smalley saab omale lopsakad kiharad, kasutades tühja veepudelit ja fööni.

Meetod on iseenesest väga kiire ja lihtne. Pudelisse tuleb lõigata fööni otsa suurune auk. Seejärel pannakse juuksed pudelisse ja fööni ots suunatakse tehtud august sisse. Juustele lastakse mõne sekundi vältel kuuma õhku ja tulemuseks on imelised juuksed.

Nipist vaimustujad peavad siiski meeles pidama, et plastmass sulab kuumaga üli kiiresti. Pudelit ei tohi mingil juhul üle kuumutada!

Juustele aitab elujõudu lisada E&S Magneesiumiga Hair Energy Maximus+ peanaha sprei. Loe toote kohta täpsemalt ja osta SIIT.

Avafoto kuvatõmmis: Olivia Smalley/YouTube

Loe lisaks:
VAATA, mida teha, et juuksed kohevamad näeksid + VIDEO!

Kuivšampoon päästab või keerab su juuksed totaalselt untsu – ehk siis, kuidas aru saada, et tegu on kvaliteetse tootega!

Millisele näotüübile sobivad enim pikad kiharad? + VIDEO, kuidas kasvatada endale jumalikult pikad juuksed!