OHMYGOSSIP — Püsimeigi meetod microblading on viimastel aastatel aina enam populaarsemaks muutunud, mille käigus antakse kulmudele pigmendi abil värvus ja kuju. See protseduur tuleb usaldada oma ala professionaalide kätte, sest tulemus jääb püsima väga pikaks ajaks, kirjutab Daily Mail.

Kansas City, Missourist pärit olev Jami Ledbetter (42) sai omal nahal väga valusad õppetunnid kätte. Kuna Ledbetter´il polnud looduse poolt üldse kulmukarve antud, tundus microblading ainus püsiv lahendus olevat. Naise entusiasm kadus kiiresti, kui nägi peeglist endale tehtud tulemust. Jami´l oli nüüd näos lausa 4 kulmu, mida ei õnnestunud isegi meigiga peita. See viis naise enesehinnangu veelgi madalamale. Isegi ta mees põgenes selle peale minema. Kolme lapse ema ei julgenud enam kodust väljuda.

“Ma ei tahaks seda isegi kõige hullemale vaenlasele! Kui oleksin teadnud, et kulmudest tulevad sellised, poleks iial sellega nõustunud.”

Lõpuks õnnestus Jami´l pääseda spetsialisti juurde, kes spetsialiseerunud ära rikutud pigmentatsioonide parandamisele. Naine on alates veebruarist käinud kulme helendamas ja olukord on tunduvalt paremaks muutunud, ent mitte täielikult. Tatoveeringu eemaldamisprotsess maksab naisele neli korda rohkem, kui microblading ise.
Daily Mail sõnul ei tööta kõnealune kulmutehnik enam sealses salongis, kus kulmuprotseduur esiti teostati.

Avafoto kuvatõmmis: Jami Ledbetter/Youtube

Loe lisaks:
Ilusate kulmude saladus

NIPID, kuidas kulmukitkumine valutumalt mööduks + VIDEO!

Naine meisterdab oma juustest kulmupikendused + VIDEO!