OHMYGOSSIP — Üks mees kirjeldas veebilehele Reddit, et tal oli plaanis kosida oma 24-aastast tüdruksõpra, aga olukord keeras täiesti peapeale, kui aset leidis üks kehtsusväärne olukord.

Mees kirjutas nii:
“Minu 24-aastane tüdruksõber, kellega oleme koos olnud 3,5 aastat, läks minuta õe pulma ja suudles seal oma eksmeest. Meil oli järgmiseks nädalaks plaanitud Hispaania reis, kus soovisin teda naiseks paluda ja ta teadis seda. Tal on juhtunu pärast kahju – ütles, et oli purjus ja kirjeldas, et “see lihtsalt juhtus”. See teeb mulle ikka veel haiget,” kirjutab mees ja jätkab: “Olen armastanud teda iga minut, aga nüüd on süda murtud. Ta oli mu jaoks see õige. Tüdruksõber ütleb, et see suudlus oli ta elu suurim viga ja kahetseb seda väga palju. Elame koos, meil on armas koer ja oleme loonud elu selles suunas, et lahkuminek oleks raske. Ma ei tea, mida teha.”

Inimesed on mehele kommentaaridesse mitmeid vastuseid kirjutanud ja osad on samuti oma lugusid jaganud. Üks mees ütles, et on andnud naisele andeks ja nad on nüüd jätkuvalt õnnelikult koos. “Minu naine oli öösel eksi juurde läinud, aga oli peale suudlust ehmatusega õue jooksnud ja kiirustas koju, et asjast rääkida. Loomulikult sai mu süda murtud, aga olin nii armunud, et andsin andeks. Nüüdseks on meil õnnelik elu ja kaunis pere,” kirjutab kommenteerija.

Paljud on seda meelt, et mees peaks andeks andma. “Sedasi võib ükskõik kellel juhtuda. Anna talle andeks ja ütle, et ei soovi, et see korduks.” Veel kirjutatakse: “Loomulikult teeb see haiget, aga kui ta on sulle see õige, küll üle elate.”

Avafoto: Pexels/Leah Kelley

Loe lisaks:
“Petsin, kuna mees oli voodis nii halb” ja veel 8 lugu, miks kaalast peteti

3 pealtnäha süütut tegu, mis kvalifitseeruvad siiski petmise alla

9 tegevust paarisuhtes, mis on petmisest veel hullemad