OHMYGOSSIP  — Alljärgnevas saad Iltalehti vahendusel lugeda, millised on olnud elust enesest põhjused suhtes petmiseks. Enamasti jäävad põhjused keerlema liiga passiivse voodielu ümber.

1. “Alguses oli see lihtsalt kättemaks. Seejärel sain aru, et mul jääb koduses voodielus puudu. Ma pole vahele jäänud. Olen aeg-ajalt veel petnud, mul on inimesi, kelle juures omi vajadusid rahuldamas käia ja ka nende omad saavad rahuldatud.”

2. “Mul ei olnud teist väljapääsu. Mees oli manipuleeriv ning paarisuhe polnud terve. Ütlesin, et soovin lahku minna, aga ta keeldus. Siis mõtlesin, et armukade kaaslane lepib lahkuminekuga, kui hakkan teda petma. Ma ei ole selle üle eriti uhke, aga pidin midagi dramaatilist ette võtma, et minema pääseda.”

3. “Petsin, kuna tollane poiss-sõber oli voodis nii kehv ja soovis väga harva seksida. Ma ei jäänud konutama, aga lahku minnes tunnistasin kõik ausalt üles ja ka põhjused. Mees ei suhtunud sellesse hästi, vaid süüdistas mind kõiges.”

4. “Jäin petmisega vahele. Sain selle eest nii kohutavalt tappa, et ei julge enam kunagi petta. Teisest küljest, kui suhe on katki, võib petmine olla ka hea asi. Siis teine saab aru, et tuleks oma radapidi minna. See on kohutav, kui ollakse armukade. Igal inimesel on valikuvabadus.”

5. “Ta ei ole enam see, kellesse armusin. See on kulunud ütlus, aga tõsi. Inimesed muutuvad, eriti veel, kui suhet on alustatud noores eas. Korra kuus pimeda teki all seksida pole see, mida soovin. Mees viskab nina alla, seksigu ma teistega. Jah, teen seda!”

6. “Olen petnud, kuna ei saa suhtes piisavalt hellust, lähedust ja seksi. Teinekord püüan mehe hommikust erektsiooni ära kasutada, et seksima meelitada, aga mind ei huvita kahe minuti seks, kuigi olen kõike katsetanud. Oleme abielus olnud alles veidi üle aasta, mistõttu ei tohiks huvipuudust küll olla. Seks lõppes mingil põhjusel meie pulmapäeval. Ma pole petmisega konkreetselt vahele jäänud, aga arvan, et mees teab seda. Ju see on talle vist okei, kui mängime, justkui seda poleks juhtunud. Ta teab, et meie suhtes on läheduse puudus, aga ta pole nõus ka teraapiasse minema. See on tema meelest mõttetu ja ei aita. Ta ei soovi isegi artikleid ja uuringuid lugeda, sest ei usu nende tõelisusse. Lahutada ta ei soovi. Moraalitsejatele veel teadmiseks: ka seksist vestlemine ei õnnestu, sest siis läheb tal üldse pikaks ajaks seksiisu ära.”

7. “Suhe kestis kokku viis aastat, millest paar viimast kogesin kehva seksi. Mehele piisas korra kuus seksimisest ja muul ajal ei puudutanud ta mind üldse. Ta ei huvitunud, mis mulle meeldida võiks. Petsin teda tundmatuga ja kaks kuud peale seda läksin partnerist lahku. Ma ei jäänud konkreetselt vahele, aga ta muutus väga armukadedaks, kus ma õhtuti olen. Läksin ükskord tema palvel töö juurde ja kui nägin, kuidas ta töökaaslane teda ihaldas, otsustasime lahku minna. Ilmselt sedasi oligi parem.”

8. “Petsin, kui suhe oli väikeses kriisis ja hakkasin mõtlema oma tunnete peale partneri vastu. Sel ajal ilmus mu ellu teine mees. Peale mitmeid kohtumisi võttis kirg võimust. Mu oma partner pole sellest juhtunust teada saanud ja soovin, et nii see ka jääks. Ühest korrast teadmiseks piisas, et rohi pole teisel pool aeda rohelisem.”

9. “Petsin, kui pikk suhe oli lõpule jõudmas. Ma olin aus ja rääkisin sellest tollasele mehele, et nüüd juhtus selline asi. Ainuke füüsiline asi, mis teise mehega juhtus, oli suudluse vahetus. Ma tundsin, et tollase partneri suhtumine petmisesse oli juba põhjuseks, miks petta. Ta nimelt ütles ja käitus sedasi, et teda ei huvitanud, millega tegelen. Ta ei öelnud mulle kunagi midagi head.”

Avafoto on illustreeriv: OHMYGOSSIP
Allikas: Iltalehti.fi