OHMYGOSSIP – “Kindlasti ei nimeta ma ennast selgeltnägijaks, aga nagu ma eespool mainisin, on meil kõikidel see programm sisse kodeeritud. Olin juba päris väike tüdruk, kui avastasin, et mu unenäod täituvad ka reaalelus. Hakkasin pidama päevikut ning sinna oma unenägusid sisse kirjutama,” räägib Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee´le.

Airi ennast selgeltnägijaks ei pea, ent omal nahal kogetut on tal palju. Airi on kindel, et ka selgeltnägemisvõimet on võimalik arendada samamoodi nagu iga teist võimet endas. Meditatsiooni armastav lauljanna paljastab Ohmygossip.ee´le, et juba päris väikese tüdrukuna kippusid ta unenäod täide minema. “Kindlasti ei nimeta ma ennast selgeltnägijaks, aga nagu ma eespool mainisin, on meil kõikidel see programm sisse kodeeritud. Olin juba päris väike tüdruk, kui avastasin, et mu unenäod täituvad ka reaalelus. Hakkasin pidama päevikut ning sinna oma unenägusid sisse kirjutama. Hiljem hakkasin juba selle kõige kohta lugema ja uurima. Mida teadlikumaks inimene saab, seda selgemalt ta ju asju nägema hakkab. On intellekt, mida saab arendada õppimise teel ja on intuitsioon ehk ülitundlikkus, mis on kaasa sündinud. Kui need kaks ühendada, siis ongi inimene võimeline selgelt nägema.”

“Selgeltnägemine on kõikides inimestes tegelikult olemas, mõni lihtsalt oskab seda kasutada ning mõni mitte. Mõned on seda ka endas teadlikult arendanud. On ka petiseid, olen ise ühe rahaahne suli ohvriks langenud, kuid õnneks ei ole see hävitanud minu usku inimeste headusesse ja „imedesse“,” räägib Airi ning lisab, et tänu mõrule kogemusele selgeltnägijaga pole teda rohkem  nende juurde tõmmanud. “Peale ühte pettumust rohkem ei ole. Olen küll Indias ühe pühakuga kokku puutunud, kes muutis kogu mu elu. Siddhid ehk üleloomulikud võimed on paratamatu kaasprodukt nendele, kes tegelevad mediteerimise ja muude vaimsete praktikatega.”

Indias kogetu kohta on tal ka aga üks suisa uskumatu lugu pajatada.  “Ükskord elus oli mul võimalus olla tunnistajaks millelegi, mida keegi ei usu, sest seda saab ainult kogeda, kuid ei saa tõestada. Pühak Indias suhtles minuga telepaatia teel nii selgelt, et kuulsin tema häält, aga vaadates talle otsa, nägin, et tema suu ei liikunud.”

Populaarseid selgeltnägijate saateid aga Airi ei vaata ning seda väga lihtsal põhjusel – ta ei vaata üldse telerit! “Ma ei ole aastaid vaadanud televiisorit, seega pole kursis nende saadetega. Internetis on küll mõned nimed silma jäänud, aga mitte süviti,” ütleb ta ning tuginedes internetist loetule toob välja ka paar lemmiknõida: “Ma ei tunne neid küll isiklikult, aga meedia põhjal on Nastja ja Marilyn Kerro sellise põneva mulje endast minu jaoks jätnud. Oleks nendega huvitav suhelda küll.”

airi_ojamets

airi_ojamets
2x Airi Vipulkumar Kansar (Foto: Harhee Purri)

Avafoto: Vipulyoga.com

 

Vaata ka:
Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee’le: Viimasel ajal unistan oma maalapikesest

“Ma ei ole kunagi maal elanud ja kahtlemata on linnas mugavam, sest kõik on käe-jala juures ning valikuvõimalus on suurem. Viimasel ajal aga on tekkinud mõtted maalapikesest, kus kasvatada ise oma toitu,” räägib lauljanna Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee’le.

Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee’le: Ma pole alimente saanud oma vanema poisi jaoks juba 3,5 aastat
Tuntud laulja Airi Vipulkumar Kansar on tubli kolme poja ema. Uurisime hakkajalt naiselt, millistes seadustes tema muudatusi teeks. Airi rääkis Ohmygossip.ee’le, et tema muudaks miinimumpalga alammäära, tõstaks lastetoetust ning lööks korra majja alimentide osas.

Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee’le: Vanasti oldi sugulastega lähedasemad
OHMYGOSSIP — “Mul olid väga värvikad vanavanemad ja neil oli palju pajatada. Tegelikult oleks tore küll osaleda ühel korralikul suguvõsakokkutulekul,” räägib Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee rubriigile “Sugupuu”.

Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee´le: Inimesed peaksid end rohkem distsiplineerima
OHMYGOSSIP – “Inimesed võiksid tegeleda enese distsiplineerimisega rohkem, siis on teistel nendega lihtsam koos olla iseenesest. Kui inimene oskab elada hetkes, siis on ta koguaeg teadlik ja teadvustab enesele igal hetkel, kui suur õnn on see, et su kõrval on inimene, keda armastad ja kes armastab sind,” räägib Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee´le.

Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee´le: Seenele pole juba aastaid sattnund
OHMYGOSSIP — Airi Vipulkumar Kansar armastab küll seeni, ent suurem seenel käija ta pole. “Ise pole seenele juba aastaid sattunud, aga maitsevad mulle küll. Viimati sai Aegna saarelt korjatud sirmikuid ja siis neid pannil praetud,” räägib VipulYoga käima lükanud Airi Ohmygossip.ee´le.

Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee’le: Suveseiklusi on olnud palju!
OHMYGOSSIP — “Minu jaoks unistuste suvi on selline, milles on palju päikest ja merevees kümblemist, marjade ja muu värske rohket nautimist,” räägib Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee’le.