OHMYGOSSIP — “Mul olid väga värvikad vanavanemad ja neil oli palju pajatada.  Tegelikult oleks tore küll osaleda ühel korralikul suguvõsakokkutulekul,” räägib Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee rubriigile “Sugupuu”.

Airi Vipulkumar Kansar, kui palju tunnete oma sugupuud-juuri?
Ega mina väga hästi ei tunnegi, aga mu kadunud vanaisa-vanaema  tegelesid sugupuu juurte otsimisega päris tõsiselt, käisid lausa vanadest küla kirikutest infot välja otsimas. Neil oli selline suur paberirull, kus peal oli hiigelsuur puu paljude lehekestega ja lehekestel olid peal nimed. Mul oli väga huvitav seda uurida, kui neil külas olin. Aastaarvus algasid 1700 millegagi.

Kas teie suguvõsas on mingeid huvitavaid traditsioone?

Meie suguvõsa on nõnda suur, et kuskil kindlasti on mingid huvitavad traditsioonid.  Mina isiklikult nendega kokku ei ole puutunud. Kui, siis lapsepõlves.
 
Kas ja kui palju peab teie meelest paika ütlus: Veri on paksem kui vesi?

See kehtib täna pigem peresiseselt. Vanasti oldi sugulastega rohkem lähedane, käidi tihemini külas üksteisel ja peeti suuri üritusi. Tänapäeval on kõik nagu omaette.
 
Kui oluline roll on elus vanavanematel? Mida head mäletate oma vanavanematest?
Vanavanematel on ikka tähtis roll. Üks asi on sööta ja poputada lapselapsi, aga kes see veel õpetab sulle ajalugu paremini läbi omaenda kogemuste, kui vanavanemad. Minu kõige huvitavamad hetked vanavanemate seltsis olidki vast need, kui nad jutustasid oma memuaare, see oli minu jaoks hüpnotiseerivalt paeluv. Mul olid väga värvikad vanavanemad ja neil oli palju pajatada. Tegelikult oleks tore küll osaleda ühel korralikul suguvõsakokkutulekul.

Airi Vipulkumar Kansar
Airi Vipulkumar Kansar
Foto: Harhee Purri

Vaata ka:
Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee’le: Viimasel ajal unistan oma maalapikesest 

“Ma ei ole kunagi maal elanud ja kahtlemata on linnas mugavam, sest kõik on käe-jala juures ning valikuvõimalus on suurem. Viimasel ajal aga on tekkinud mõtted maalapikesest, kus kasvatada ise oma toitu,” räägib lauljanna Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee’le.

Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee’le: Meid mõjutavad palju meie eelmised elud
“Ma usun karmaseadusesse ja sellesse, et me kõik oleme hinged erinevates kehades, mille me saame vastavalt oma karmilistele tegudele. Seega, meid mõjutavad palju meie eelmised elud ja sellest lähtuvalt tehakse valikuid ka selles elus. Minul ei ole õigust isiklikult kellegi abielu üle otsustada või kohut mõista, kui inimesed on ise nii valinud ja see neid õnnelikuks teeb,” võtab geide kooselu teema kokku Airi Vipulkumar Kansar.

Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee’le: Ma pole alimente saanud oma vanema poisi jaoks juba 3,5 aastat
Tuntud laulja Airi Vipulkumar Kansar on tubli kolme poja ema. Uurisime hakkajalt naiselt, millistes seadustes tema muudatusi teeks. Airi rääkis Ohmygossip.ee’le, et tema muudaks miinimumpalga alammäära, tõstaks lastetoetust ning  lööks korra majja alimentide osas.