OHMYGOSSIP — Kui soovid tõelist suhet, siis on tarvis kahepoolseid emotsioone! Mõni neist alljärgnevaist tegurist võib meelitada aga ühepoolse armastuseni, mis raiskab teie elu ja aega ning ei tee põrmugi õnnelikumaks, vahendab Your Tango.

Hoolimata sellest, et kardad haiget saada, tuleks proovida ja võtta risk ning anda võimalus tõelisele armastusele. Ei ole midagi paremat, kui see, et sinuga on inimene, kellega võid jagada oma elu, kellele võid toetuda, keda sa saad usaldada, kes vastab su tunnetele ja pakub vastuarmastust.

1. Lood endale kujutelma, mis ei vasta tegelikult reaalsusele
Vaatad oma kallimat läbi roosade prillide. Sa ei taha näha temas muud, kui endale sobivaid omadusi. Sellise käitumiseni on väga kerge jõuda, kuna ei tunne kaaslast piisavalt hästi. Kui elaksid temaga igapäevast elu, paljastuks temas ka vigu. Eemalt võib tunduda ikka muru rohleisem ning marjad magusamad.

2. Ei teadvusta endale, et armastad draamat
Teised jäävad kergesti lõksu kinni. Ühepoolsest armastusest tekkiv valu tundub nauditavamana, kui paarisuhtes nõutavad ohverdused. Fantaasia saab ise olulisemaks, kui selle saavutamine. Armastust täis olevat suhet jälitab aga alati argielu  ja suhe stabiliseerub. Esmane säde hääbub ning argiegu astub ligi. Ta soovib palju draamat ja suuri tundeid, mis ei laseks igavusel ligi hiilida.

3. Lähedus on hirmuäratav
Mõned väldivad armastust, et ennast kaitsta. Nad hoiavad end tagasi, et ei saaks haiget. Selleks, et tõelist armastust kogeda, tuleb riskeerida ning uskuda ja loota, et ees on ootamas tõeliselt rahuldustpakkuv suhe.

4. Püsid minevikus kinni
Armastuse tõttu tekkinud hirmud ulatuvad minevikku. Taustal võib olla valusaid kogemusi ja pettumust. Võib ka olla seksuaalselt või vaimset kuritarvitamist. See võib olla isegi inimese sünnipärane tundlikkus. Lase minevikust, mis ei lase sul õnnelik olla, lahti!

Avafoto: Pexels

Loe ka:
Naiste salasoovid: kui ainult mehed teaksid neid asju suuseksi kohta
OHMYGOSSIP — Täiuslik voodielu, õrnused, hellused, üksteise mõistmine on see, mida me kõik soovime oma partneriga jagada. Mees – usu või mitte, aga sa võid selle täiesti nässu keerata. Naised räägivad, mille täpselt!

Mehed paljastavad salajased seksirituaalid, mida iga kord järgivad
OHMYGOSSIP — Women´s Health püüdis kinni mõned mehed, kes olid avameelselt nõus paljastama rituaalid, mille alati kaasavad seksi. Kas mõni neist tundub ka sinu jaoks tuttav?

Mehed toovad välja omaduse, mis jätab voodilinade vahel armatsemise puudulikuks
OHMYGOSSIP — Magamistoas toimunu peaks pakkuma rahuldust ja naudingut mõlemale. On üks omadus, mis muudab naised meeste sõnul väga igavaks voodipartneriks, vahendab Elite Daily.

6 valet, mida vallalised naised endale sisendavad
OHMYGOSSIP — Põhjuseid, miks oled jätkuvalt vallaline, võib leida mitmeid. Alljärgnevas leiad 6 enamlevinumat väidet, mille uskumisega ei tasuks enesele liiga teha.

7 märki sellest, et tõrjud alateadlikult armastust eemale
OHMYGOSSIP — Üks on igavesti vallaline, teine on valusa lahkumineku läbi teinud, kolmas elab suhtes, mis ei ole ammu enam see. Võib olla, et nad kõik on tahtmatult armastuse endast eemale tõrjunud, vahendab Good Housekeeping ja jagab 7 tunnust, et end olukorrast ära tunda.

7 lauset, mida vallalised kuulda ei taha
OHMYGOSSIP — Kas sinu sõber on endiselt vallaline? Kuigi sa võid arvata, et see on halvim, mis ühe inimesega juhtuda saab, on ehk targem oma arvamus endale jätta. Sinu sõber on ilmselt omast vabast tahtest vallaline ega hooli põrmugi, mida sina asjast arvad – kuid kui asjalood on teisiti ning ta otsib aktiivselt armastust, siis kindlasti ei aita ka see, kui talle tema vallalise staatust muudkui nina alla hõõrud.

8 nippi, kuidas muuta suhe rahuldustpakkuvamaks
OHMYGOSSIP — Kas suhe vajaks veidi kohendamist või jalule upitamist? Real Simple veebileht annab väga lihtsad ning tõhusad juhtnöörid kuidas paarisuhet paremaks muuta.

8 vihjet sellest, et ta on sinuga vaid seksi pärast
OHMYGOSSIP — Kuidas aru saada, kas kaaslasel on sinuga tõsi taga? Yourtango.com esitleb ohumärke, et kaaslane on huvitatud vaid seksist. Loe alljärgnevad punktid läbi, siis tead, mis suunas liigute.

Kas küberseks on petmine?
OHMYGOSSIP -Kas küberseks on petmine? Kas see tähendab, et ta armastab teid vähem? Kas internetist porno otsimine on niisama halb kui anonüümne flirt jututoas?