OHMYGOSSIP — Kas sinu sõber on endiselt vallaline? Kuigi sa võid arvata, et see on halvim, mis ühe inimesega juhtuda saab, on ehk targem oma arvamus endale jätta. Sinu sõber on ilmselt omast vabast tahtest vallaline ega hooli põrmugi, mida sina asjast arvad – kuid kui asjalood on teisiti ning ta otsib aktiivselt armastust, siis kindlasti ei aita ka see, kui talle tema vallalise staatust muudkui nina alla hõõrud.

Siin on 7 lauset, mida peaksid vältima, kui soovid oma sõpra hoida!

Lause nr. 1: “Kas tahaksid, et ma sinuga koos tuleksin?”
Kuigi seda on ehk raske uskuda, siis kaaslaseta olemine ei tähenda, et inimene on maailmas täiesti üksi. Vallalistel inimestel on tihtipeale kirev sotsiaalelu, nii et neil on ilmselt hulgaliselt sõpru, kolleege ja tuttavaid, kes nendega igal pool kaasas käivad. Pealegi on vallalised inimesed üpriski iseseisvad, nii et neil pole sind endaga WC-sse, lõunasöögile või kontserdile kaasa vaja.

Lause nr. 2: “Kas võiksid mu last hoida?”
Asi pole selles, et vallalised inimesed lapsi ei salli (kuigi see sõltub tegelikult siiski indiviidist endast) – neil on lihtsalt paremaidki asju teha, kui sinu karjuva 3-aastasega aega veeta. Sa ehk arvad, et teed talle heateo, kui reede õhtul talle oma lapse seltsi pakud – kuid usu meid, tal on parematki teha, nii et võid aitamise lõpetada.

Lause nr. 3: “Mina arvasin ka varem nii, kuid siis kohtasin ma…”
Kuigi sinu suhe on muutnud sinu elu, ei tähenda see veel, et see kõigi jaoks nii on. Mõned inimesed suudavad oma uskumustest, arvamustest ja oma isiksusest kinni hoida ka pärast seda, kui on oma teise poole leidnud. Nii et kui arvad, et sinu suhe oli parim, mis sinuga kunagi juhtuda võis, siis ehk polegi sinu elu nii suurepärane, kui ette kujutad.

Lause nr. 4: “Ära muretse – armastus tuleb siis, kui seda kõige vähem ootad!”
Imeline. Nüüd peab vallaline inimene lihtsalt ootamise lõpetama – ning sünnibki ime. Või kuidas sa seda täpselt ette kujutasid? See väljaütlemine pole mitte ainult rumal, vaid ka vale: romantiliste võimaluste ignoreerimine ei muuda kaaslase leidmist lihtsamaks – välja minemine ning võimalustele avatud olemine aga küll.

Lause nr. 5: “Näe, tema on ka vallaline!”
Uskumatult populaarne loogika, et kaks vallalist inimest peaksid koheselt püüdma paarduda, on tõepoolest enam kui rumal. Kas mäletad, miks oma praegusesse elukaaslasesse armusid – kas oli selleks põhjuseks üksteisele meeldimine või fakt, et olite mõlemad vallalised? Ehk saad sa sellest nüüd aru – nii et ära proovi olla oma vallalise sõbra kosjasobitaja – kui ta seda just ei palu.

Lause nr. 6: “Äkki sa oled liiga valiv!”
Just nii – me võime veeta nädalaid või suisa kuid kaaludes, millist kleiti, autot või maja osta, kuid kui küsimus on kaaslase leidmises, ei tohi enam valiv olla. Ehk unustasid tõsiasja, et elukaaslase valimine on üks kõige olulisemaid otsuseid, mida kunagi teha saad. Ning keegi ei soovi jääda kokku kellegagi, kes talle eriti ei meeldigi!

Lause nr. 7: “Ma ei suuda uskuda, et sa ikka veel vallaline oled!”
Millest alustada? Lisaks sellele, et see on ebaviisakas, on see ka solvav ja veidi rumal. Ning keda huvitab, mida sina usud või ei usu. Kui sinu sõber on vallaline, kas siis omal soovil või olukorra sunnil, on see lihtsalt fakt, mitte fenomen, mida peaksid arutama. Keskendu omaenda elule – see peaks sind mõneks ajaks tegevuses hoidma.

Allikas: Topshop