OHMYGOSSIP — Tuntud Soome personaaltreener Jutta Gustafsberg annab nõu, kuidas kaalulangetus tulemusi annaks ja kuidas on kergem eesmärke hoida.

1. Valmista end korralikult ette. Jälgi enda keha muutumist.
Tee endast enne dieedi alustamist aluspesus fotod, sest lihasmassi kasvades on siis kohe muutused paista. Fotod motiveerivad projekti jätkama.

2. Hangi abi.
Paljude jaoks on lihtsaim kaalu langetada, kui kõrval on professionaalne abi, kes jagavad õigeid nõuandeid. Siis ei ole vaja pead murda, kas sööd õigeid toiduaineid või liiga suuri/väikeseid koguseid. Näiteks liiga vähe söömine aeglustab ainevahetust ning seetõttu aeglustub ka kaalulangus. 

3. Aeg ja kannatlikkus.
Esimesed langenud kilod on vedeliku arvelt ning tõeline teekond alles algab. Rasv hakkab tasapisi põlema ning soovitatavaks kaalulanguseks loetakse 0,5-1kg nädalas. Ole valmis selleks, et mõni nädal ei lange kaalunumber üldse.

4. Toitumine.
Leia aega koduse toidu valmistamiseks ja õpi toidukoguseid kaaluma. Toidu kaalumine võib alguses tunduda harjumatuna, aga umbes kolme nädala pärast tuleb see juba iseenesestmõistetavana.

5. Treeni õigesti.
Viis tõhusat treeningut nädalas on väga hea tulemus. Kes jaksab ainult 3x teha, selle jaoks on see vähe, kui sooviks on kaalu langetada. Pinguta trenni ajal alati täisvõimsusel. Ületreenimine võib aga probleeme tekitada inimsuhetesse ning sel puhul ongi hea pidada paar päeva pausi nii keha taastumiseks, kui vaimses mõttes. 

 

Loe lisaks:
Fitnesstäht Jutta Gustafsberg: Te ei näe mind iial purjus peaga ööklubis!

Soome fitnesstäht Jutta Gustafsberg teatab, et tema ellu ei kuulu liigne alkoholipruukimine, ööklubidest rääkimata. Olenemata sellest, et Jutta alustas sellel kuul ränka kuue kuulist dieeti, lubad ta endale mõnel nädalavahetusel siiski plaasikese veini lõõgastuseks, kirjutab Seiska.

Fitness sportlane Jutta Gustafsberg treenis Hunks tantsijat Iiro Summa’ t
Soome avaliku elu tegelane Jutta Gustafsberg oli Jyväskylä jõusaalis treenimas ja nõu andmas lihaselisele Hunks tantsija Iiro Summale, kirjutatakse MTV3-s.