OHMYGOSSIP – Miss Helsinki finalistid külastasid ilukliinikut Diamond Clinic ning paljastasid Seiska poolt tehtud video vahendusel, kust ja mida nad enda juures “putitanud” on.

Missikandidaadid paljastasid, milliseid ilupotseduure neile on juba tehtud. Peaaegu kõikidele neidudele on süstitud huultesse täiteainet ja päris mitu finalisti on lasknud oma rindu suurendada. Lisaks sellele leidub ka üks missikandidaat, kes on kõvasti kaalu kaotanud, mille tagajärjel tekkisid talle silmaalused kotid, kuhu ta lasi rasva süstida.

Ainult üks finalist ütles, et tema ilu on üleni loomulik ja talle pole mitte ühtegi iluprotseduuri tehtud. Miss Helsinki finalistid rääkisid ka oma tulevikuplaanidest ja selgus, et missikandidaatide hulgas on kõige populaarsemaks sooviks täiteainega huuli suurendada. 

Järgmine Miss Helsinki kroonitakse jaanuaris.

Loe lisaks:
Miss Globe Soome ja blogi “Super Blondi” autor Marianne Kallio: Silikoonrinnad aitavad mu karjäärile kaasa

Marianne Kallio on nooruke soomlanna, kelle rindadest kirjutas eelmisel nädalal terve Soome. Jutuainet pakkus tõik, et Marianne sai kunstrinnad emalt 18-aasta sünnipäevakingiks.

Miss Helsinki Rosanna Kulju on leidnud peale ‘paariaastast’ pausi sümpaatse poiss-sõbra
Naise sõnul on teinekord hea suhete osas aeg maha võtta, enese sisse vaadata ja korrektuure teha. Muutuvad väärtushinnagud toovad kaasa positiivseid muudatusi ning uue hingamise.