OHMYGOSSIP — Miss Helsiki Rosanna Kulju käib peale paariaastast vallalise elu taas kohtamas. Naise sõnul on teinekord hea suhete osas aeg maha võtta, enese sisse vaadata ja korrektuure teha. Muutuvad väärtushinnagud toovad kaasa positiivseid muudatusi ning uue hingamise.

Miss Helsinki Rosanna Kulju (24) teatab Iltalehti.fi vahendusel, et on leidnud endale poissõbra.

“Me ei ole veel kuigi kaua kohtamas käinud, kõik on alles algusjärgus,” ütleb rõõmust pakatav noor kaunitar.

“Nii hea tunne on, olen väga õnnelik. Ta on sümpaatne ja ehe inimene. Ühiseid plaane meil veel ei ole, oleme alles tundmaõppimise faasis.”

Naine soovib suhet rahulikult arendada. Rosanna kohtas meest esimest korda rohkem, kui aasta tagasi.

“Nüüd oleme otsustanud, et oleme paar.”

Rosanna jõudis olla vahepeal paar aastat vallaline. Enne seda oli ta kolme aasta pikkuses paarisuhtes, mille kohta ta ise ütleb: “Ei olnud selles lahkuminekus midagi eriskummalist, me kasvasime lihtsalt lahku. See tegi nüüd head, et sain vallaline olla.”

Rosanna arvab, et mida kauem olla vallaline, seda enam suurenevad tingimused ja ootused tulevase partneri suhtes. Peale paariaastast pausi otsustas naine oma listi uuesti üle vaadata ning leidis, et üle pika aja on ta leidnud kellegi, kes vastab tema ootustele ja unistustele. Naisele on oluline, et poissõber mõistaks, kuidas rambivalguses elu käib. Rosanna poissõber ise ei ole tuntud, aga tal on kogemusi meedia alal.