OHMYGOSSIP — Suhtu trenni nagu oma töösse! Tee endale motiveeriv trennilugude playlist! Otsi Google’st endale meeldiv trennikava! Lisa üksikuid harjutusi igapäevarutiini! Tutvu intervall-treeninguga! Need on nipid mida soovitavad kaunid ja ilusad!

Suhtu trenni nagu oma töösse
Molly Sims teab, et edu võtmeks on treeningu seadmine prioriteediks. Mitte keegi meist ei jätaks mõjuva põhjuseta tööle minemata – miks ei peaks seda põhimõtet rakendama trenni oma päevaplaani mahutades? Ära jäta kergekäeliselt trenni minemata, vaid sea endale telefoni kindla ajaga meeldetuletus või lepi kokku oma usaldusväärse trennikaaslasega järgmine spordiklubi külastusaeg.

Tee endale motiveeriv trennilugude playlist

Pole saladus, et Victoria’s Secreti inglite jalustrabavate kehade taga on pikad ja rasked treeningud. VS modell Lily Aldridgel on alati kaasas playlist lemmikartistide (The Rolling Stones ja Alt-J) loominguga, mis annab jõudu ka kõige keerulistemaks trennideks.

Ei saa spordiklubisse minna? Otsi Google’st endale meeldiv trennikava

Modell Jasmine Tookes reisib oma töö tõttu tihti ja on avastanud, et alati pole võimalik kiire tööpäeva jooksul jõusaali külastada. Sellest hoolimata ei jäta ta trenni vahele, vaid kasutab interneti abi – Googlest ja Youtubest leiab lõpmatult palju erinevaid treeningvideosid.

Lisa üksikuid harjutusi igapäevarutiini
Julianne Hough on suutnud tihedasse päevakavva sisse sulandada tervisliku eluviisi. Kui ületamatute asjaolude tõttu jääb siiski jõusaal külastamata ja kodune YouTube treening tegemata, siis kasuta Julianne nippi ja tee harjutusi oma tavaliste igapäevatoimingute ajal. Näiteks tee hambapesu ajal kükke või kontorilaua taga jalatõsteid.

Tutvu intervall-treeninguga

Intervalltreening pole põhjuseta saanud ülipopulaarseks. Beyoncé on lühikeste kuid üliintensiivsete treeningute suur fänn. Pärast intervalltreeningut jätkab keha rasvapõletust, mistõttu on säästab see suurepäraselt aega olles samas ka väga tõhus.