Vladimir Jelisejevile, keda rahvas teab kui tervendaja Vollit, on antud eriline anne – ta suudab tervendada inimesi. Tema patsientideks on paljude teiste seas olnud Eri Klas, Marko Reikop ja Reet Linna.

„Inimest tuleb vaadelda tervikuna. Kõik haigused saavad alguse vereringehäiretest. Kui inimesel on veri must, siis ei käi see korralikult ringi. Inimesel jääb kops nõrgaks, veri läheb paksuks, süda ei jõua lüüa, veresooned hakkavad ummistuma, neerud ja maks jäävad haigeks. Kui kops ei rikasta korralikult verd hapnikuga, siis veri ei saa organismist toitaineid kätte ja kui veri, mis ringleb, on toitainetevaene, siis tekitab see organis põletikulise protsessi. Haigus võib avalduda sooltes, maos, lihastes, neerudes, juustes, küüntes, nahal. Tegelikult on kõige algpõhjus vereringehäire ja must veri.”

“Kui olen kopsu korda teinud, hakkab inimene tervenema. Panen kopsu tööle ja see hakkab verd hapnikuga rikastama, südamel on kergem olla, sest veri on puhtam. Meditsiin kirjutab vere vedeldamiseks välja aspiriini, aga seestpoolt lupjuvad veresooned ikka ning tekivad insuldid ja infarktid. Kui ma puhastan vere ära, hakkab vereringe korralikult tööle, sellega „pestakse“ puhtaks südame veresooned kuni väikese varbani välja.“

Elukiri, august 2013

Loe ka:
Tervendaja Volli: Negatiivsed kohad imevad inimesed energiast tühjaks

Vladimir Jelisejevile, keda rahvas teab kui tervendaja Vollit, on antud eriline anne – ta suudab tervendada inimesi. Volli on kindel, et haiguste algpõhjus peitub vereringehäiretes. Aga millest need vereringehäired tekivad? „Minu nägemuses tuleb enamik haigustest sellest, et me elame, magame või töötame halva koha peal. On sellised negatiivsed kohad, mis imevad inimesed energiast tühjaks.”