Vladimir Jelisejevile, keda rahvas teab kui tervendaja Vollit, on antud eriline anne – ta suudab tervendada inimesi. Volli on kindel, et haiguste algpõhjus peitub vereringehäiretes. Aga millest need vereringehäired tekivad? „Minu nägemuses tuleb enamik haigustest sellest, et me elame, magame või töötame halva koha peal. On sellised negatiivsed kohad, mis imevad inimesed energiast tühjaks.”

“Inimestel tekib väsimus, arvatakse, et tööd on palju tehtud. Inimesed tulevad töölt, on väsinud, lesivad kodus diivanil, ikka väsinud. Tegelikult on inimesel juba sees haiguslik protsess. Oleneb, kui tugev keegi on, mõni peab vastu kolm kuud, teine kolm aastat, kolmas 30 aastat, aga lõpuks haigestuvad kõik.”

“Mustlased on sellepärast terved inimesed, et nad vahetavad elukohta, rändavad ringi. Negatiivsed kohad ei jõua neile toimet avaldada. Paiksed inimesed on haiged. Sageli on korrusmajades samad haigused. Näiteks Mustamäel ühes majas, igas korteris läbi viie korruse, inimesed põdesid vähki. Kõik nad magasid halvas kohas. Ma olen võimeline selliseid kohti korda tegema. Ma põletan energeetiliselt halva energia maapinna pealt kinni. Kui teen seda kolmandal korrusel, siis on ka ülemiste korruste elanikel edaspidi hea olla, aga alumistel on endiselt halb. Kui teen seda esimesel korrusel, on tervel majal hea olla.“

Elukiri, august 2013

Loe ka:
Tervendaja Volli: Kõik haigused saavad alguse vereringehäiretest
Vladimir Jelisejevile, keda rahvas teab kui tervendaja Vollit, on antud eriline anne – ta suudab tervendada inimesi. Tema patsientideks on paljude teiste seas olnud Eri Klas, Marko Reikop ja Reet Linna.