Täna mõisteti Soome meediastaar Johanna Tukiainen ringkonnakohtus vangi. “Johanna Tukiainenile määrati 45 päeva vangistust,” kajastab Iltalehti.

Aastate eest Ilkka Kanerva‘ga seksikate tekstisõnumite vahetamisega vahele jäänud ja üle Soomeliseks meediastaariks saanud ning veel sel nädalavahetuse mõnusalt aega veetnud Johanna Tukiainen mõisteti süüdi eksabikaasa poolt esitatud hagi alusel. Johanna väärkohtles 2010. aastal eksabikaasa Arto Länsman’it, rünnates teda noaga.  Naisel juhtus veel teinegi “äpardus” — piduhoos soovis ta abikaasat šampusega üle kallata ent käest lendas terve klaas.

Täna avaldasime ka eksklusiivintervjuu Johanna Tukiaineni endise manageri Tuija Järvinen’iga, kes rääkis, et palvetab Johanna eest ning loodab, et teda saab veel aidata. Manager ja missipromootor pihtis ka, et tal on väga kurb vaadata, kuidas tema endine artist nii alla on käinud.

Loe lisaks:
Seiska sünnipäev lõppes Johanna Tukiainenil vangikongis. Johanna: Tahtsin Artot shampanjaga üle kallata aga viskasin kogemata kogu klaasi

Johanna Tukiainen Ohmygossip.ee-le: Minu ja ka vastaspoole jurist ütles mulle, et vangi mind ei panda!

Tingimisi karistatud soome glamuuritar Johanna Tukiainenit ähvardab vangla. Johanna: kohus peab arvestama ka vaimse vägivallaga!

Skandaalne Soome glamuuritar Johanna Tukiainen sai ex-mehe noaga ründamise eest tingimisi karistuse