Nädala alguses tõusis Soome meedias skandaal, et sealset glamuuritar ning showgrupp Dolls Dancers juht Johanna Tukiainenit (32) ähvardab vanglasse sattumine. Johanna on kohtu poolt tingimisi süüdi mõistetud oma eksmehe noaga ründamise eest ning tingimisi karistus saab läbi alles järgmise aasta lõpus.

Nüüd ootab Johannat aga uus kohus, sest vahepeal süüdistatakse teda juba järgmises kuriteos. Kohus toimub jaanuaris ning Soome lehtede väitel ootab Johannat tõenäoliselt vangla. Uus skandaal sai alguse suvel, kui Johanna läks linnas karvupidi kokku võõra mehega ning solvas teda. Johanna rääkis mõne päeva eest MTV3-le, et tegelikult ta kaitses vaid oma sõpra, vahendab Hymy Iltalehtit. 

Gossip.ee otsustas eile Tallinnas viibinud Johanna´lt küsida, kas jutt võimalikust vanglasse minekust vastab tõele. “Ma ei satu vanglasse! See on võimatu,” räägib Johanna Tukiainen Gossip.ee-le ning lisab “Olen rääkinud nii oma kui ka vastaspoole juristidega, nad mõlemad on mulle kinnitanud, et minu vangi sattumine on absurd, et ei ole mingit riski, et ma vangi satuksin.”

Pealegi on Johannal jaanuariks teised plaanid. Soome kuumim glamuuritar räägib Gossip.ee-le, et jaanuari lõpuks on tal planeeritud reis Eestisse. “Tulen jaanuari lõpus taas Eestisse – kavatsen vahetada juuksepikendused ning samuti on mul plaan osta endale uus kasukas!” lisab naine juba rõõmsamalt.

Loe lisaks:
Tingimisi karistatud soome glamuuritar Johanna Tukiainenit ähvardab vangla. Johanna: kohus peab arvestama ka vaimse vägivallaga! SIIT
Skandaalne Soome glamuuritar Johanna Tukiainen sai ex-mehe noaga ründamise eest tingimisi karistuse SIIT

[ot-gallery url=”gallery/johanna-tukiainen-gossip-ee-le-minu-ja-ka-vastaspoole-jurist-%c3%bctles-mulle-et-vangi-mind-ei-panda”]