Johanna Tukiainen (32) sai tingimisi karistuse oma ex-mehe ründamise eest, mis väidetavalt toimus, kui Johanna oli alkoholi ja ravimite mõju all, kirjutab 7Päivää.

”Ma olin voodis, teki all, kui puuviljanoaga varustatud Johanna mind ründas.” Segases meeleolus olnud Johanna üritas meest näkku pussitada, kuid too sai oma käed viimasel hetkel kaitseks ette panna. Nuga tabas meest kätte ning jättis sinna mitu väiksemat kriimustust ja ka paari sentimeetriseid lõikehaavu. (Pilte vigastustest ning terariistadest, millega Johanna oma ex-meest ründas vaata SIIT)

“Ma tahtsin minna kööki haavu pesema, kuid Johanna oli mul uuesti elutoas vastas, kus tal ühes käes oli kööginuga ja teises käärid ning ta ähvardas mind ära tappa.” Lõpuks sai mees kuidagi magamistuppa ja lukustas ukse ning helistas politseisse. Mees rääkis ka teisest juhtumist, kus Johanna oli talle taldriku pähe löönud. Mees helistas päästeteenistusse kui Johanna pani kõiki pliite ja muid elektriseadmeid tööle ning ähvardas mehe ja ta korteri maha põletada.

Sõna võtab ka Johanna, kes kirjutab oma blogis väga avameelselt sellest, mis tema meelest juhtus. “Ex-abikaasa süüdistas mind pussitamiskatses, kuigi ise oli mind terve eelmise õhtu hooraks kutsunud ja karjus, et ta soovib, et ma oleksin malaariasse surnud ja muid inetuid asju. Tegelikult lõikasin ma teda käest puuviljanoaga. Miks kohus ei arvesta kunagi vaimse vägivallaga,” mõtiskleb Johanna.

“Kui minu armusuhe Iisraeli mehega välja tuli, eputas mu ex sellega, et oli mind petnud viimase viie aasta jooksul. Põhiliselt olid ta armukesed tasulised. Tal on ilmselt seksisõltuvus või vajadus naisi rõhuda. Kohtu ajal naeris ta sarkastiliselt mitu korda ja kui ma teda vaatasin, siis ta ei vaadanud kordagi mulle otsa. Kuidas on see võimalik pärast 10 aastast kooselu?” kirjutab Johanna.

”Ma ei saa aru inimestest, kes on nii kurjad ja täis pahameelt. Ise ma ei tunne nii suurt viha tema vastu, olgugi, et ta pettis mind mitme aasta jooksul.’ Tal ei olnud isegi aega, et jääda kuulama kohtuotsust, sest ta pidi kuskile minema. Kohtusaalist väljaspool ütlesin ma talle, et on olemas karmareegel: What goes around, comes around. Mida jätad seljataha leiad ka eest.”

“Ma olen küll kristlane, aga usun, et inimese pahateod tulevad tagasi ühel või teisel viisil. Mina olen juba piisavalt kannatanud tänu oma vigadele. Abielulahutus, ränk haigus, avalikkuse poolt mahategemine,… mida ma veel taluma pean?” kirjutab Johanna oma 7 Päivää blogis.