OHMYGOSSIP – Kriitika, kui see tuleb inimestelt, kes teavad mida nad räägivad, on alati oodatud! Tarkade inimeste kriitika ja nõuandmised aitavad kaasa paksema naha kasvatamisel ja on kui suur õppetud sellest, et alati on võimalik õppida ja muutuda. Kuid lollide inimeste kriitika võiks olematu olla. Sellest pole miskit tolku, ajab vaid närvi ja kõik!

Mulle on palju kordi üteldud, et ma ei kannata absoluutselt kriitikat! Ei, see ei ole tõsi! Kui mind julgeb maha teha ja kritiseerida inimene, kes on mats ja ei saa asjadest mõhkugi aru, heh… loomulikult tahaks suu kinni panna sellisel ja ajab pingesse. Olgem ausad, kui kriitika on asjakohane ja ei ole asjatu lahminime, aga palun, laske tulla. Ma olen avatud absoluutselt ja üritan sellest midagi õppida.

On inimesi, kes lihtsalt istuvad silmad ekraanil ja otsivad igas liigutuses VIGU! Kinnised, mõtetud ja absoluutselt kahepalgelised inimesed. Nad on sinu ees kui imelised inimesed, keda peaksid ka enda heaks tuttavaks, kuid nii kui selja keerad, siis mõtlevad sinu kohta absoluutselt igasugust jama välja. Tooks enda kohta ühe näite “Kristiinal ei ole tegelikult midagi ja ta käib poodide kabiinides ennast riietega pildistamas!”. Kas ma olen ainuke, kellel tuleb isu suur kõhutäis naerda?

Jah… vot see ongi see, miks ma iga kord vastu hakkan rääkima, sest ma ei luba enda kohta lihtsalt sellist totaalselt prahti kellegil kirjutada. Asi ei ole otseselt selles kriitikas …asi on neis, kes midagi ütelda julgevad… Kõik sellised inimesed ajavad mind marru ja ma tahaks neilt küsida: MIKS? Mis paneb selliseid asju tegema? Minge tööle, tehke lapsi või niisama suguelu! GET A LIFE! Tegelege muuga kui teiste mustamisega ja võtke silmadelt klapid maha! Maailmas on palju muud kui teiste inimeste elu elamine. Ehk on aeg ennast avastada? Ravige oma “Haigust”!

Ma ise oled seda tüüpi inimene, et kritiseerin (kui seda nii saab nimetada) kui arvan, et inimene võiks sellest midagi “saada” ka. Ma ei ütle midagi kellegi solvamise eesmärgil!  Kui mulle ei meeldi, hoian suu kinni. Mida see inimene peale hakkaks minu arvamusega temast? Mitte midagi! Pigem solgiks vaid vett ja tekitaks ajuvaba draamat. (Kuid ikka kipuvad inimesed mind valesti mõistma, ja draama tuleb ANYWAY!!! )

Kallid inimesed, vahel on targem suu kinni hoida. Pole vaja kõike mis sülg suhu toob, välja sülitada. Elagem ja laskem elada, lastes teha inimestel seda, mis neile meeldib ja südamelähedane on! Pole vaja ju kogu aeg kive kodaratesse visata või proovida neil kes head soovivad tuju ja mainet rikkuda!

Kuna mul täitus uus aastaring, võtsin ma endale ka uue MOTO: Otsi julgust olla üle kritiseerijatest, parastajatest, kriitikast. Ole tugevam! Proovin olla tugevam nende nimel, kes minu tegemistest tõesti hoolivad.

Kõike kaunist ja järgmise korrani!