OHMYGOSSIP – Teate, mina otsustasin ühel päeval, et nüüd aitab — rebin lahti kõigist mineviku saagadest, lõpetan arved inimestega, kes mu hinge ei toida ning täidan elu vaid meeldivaga! Ja mis juhtus…

Mitte ühestki sõltuvusest pole elus kerge vabaneda — nii ka headuse, rumala inimese või totakate harjumustega. Seda võiks võrrelda suitsetamise või alkoholismi võõrutusega —  algus on piinarikas, aga vabanemine on Vabanemine suure algustähega! Ma ei tea, kas asi oli selles, et sain aasta vanemaks või lihtsalt minu ajus loksus miski uude vormi, aga ma sain tiivad!

Selleks, et üks tiibadeta naine saaks lennata on vaja head sõbrannat! Võõrutuse kõrvale on vaja piisav kogus muhedat huumorit, vanu filme, põhjas muusikaga autokimamist, tilgake veini ja head sööki. Sõbrannat, kes ei lase sul kordagi olla enam alumisel tasandil vaid tõstab sind aina kõrgemale ja kõrgemale.

Muidugi on sul vaja siiski teha algust ENDA sees — mõtted paika seada ja iseendaga vaherahu teha. Ma olin aastaid naernud lausete üle: ”Ah viska minema kõik suhted, vaata maailma ja koge, sa oled noor“. Juba noores eas, elades kohusetundlikult ja vastutusrikast elu, naersin ma selle üle. Nüüd ma tunnen, et see lause on mu igas ajurakus! Ma tunnen, et kui ma nüüd ei lähe maailma avastama, siis hiljem ma seda enam ei tee. Mu kõrvale on tekkinud vapustavad inimesed — nad ise tulid muide. Nad muudavad mind väärtuslikuks ning ma naeratan nendega koos olles teistmoodi. Ma polnud teadlik isegi, et selliseid inimesi on olemas, kes teevad täiesti tühiseid asju mu jaoks. Näiteks neid, kes sõidaksid hommikul kell viis poole tunni kauguselt kohale, sest sa tundud kurb telefonis. Hoiavad sind kaisus ja muudavad maailma paremaks. Poes olles oskab mees teha sinust topelt naise otsides sind lettide vahelt ülesse, haarates ostukorvi enda kätte ja suundudes kassasse. Kus kõik nad peidus olid? Kas ma olen liiga tihti päikeseprille kandnud  või oli asi minus endas?

Kujutlege ette, et nüüd on teil vabadus teha ükskõik mida. Kui vaja sõidate täna Riiga puhkama, kui tuju tuleb põrutate soojale maale. Kodus üksi võib tantsida ja rumalaid asju teha. Mitte keegi ei heida ette, kui teed 20 tunniseid tööpäevi või näed vaeva karjääri nimel nii et silme eest must. Vallalisus on tore — vabadus on tore ja hea on elada ISEEENDALE!

Kuid hoiatan, lähedased ei pruugi reageerida kergelt. Nad ei suuda mõista, kuidas sa järsku nii vaba oled, kuidas sa järsku särad nii tühiste asjade nimel. Kuid küll tuleb ka nende aeg!

Ja kui kõik see toimib, võib isegi prints su kõrvale saabuda… Teadke, et õige prints tuleb koos vabadusega!

ARMASTAGE, TUNDKE VABADUST JA ELAGE ISEENDALE NING SIIS TEISTELE!