OHMYGOSSIP – Kas sa tahad aina enam ja enam? Sa pole rahul sellega, mis su elus toimub? Su suhe pole piisavalt hea? Sul pole piisavalt palju raha ja sa tahaksid olla mujal? See kõik on tühine selle kõrval, mis meil on!

Ühel päeval tööl olles puutusin kokku inimestega, kes ei saanud rääkida ning suhtlesid vaid kätega. Ma peatusin hetkeks ning asusin mõtlema selle üle, milline nende elu võib olla. Kui meil on valus, me oleme vihased, me armastame või hoolime — me saame minna ja seda teistele öelda. Ometigi tihtipeale me ei tee seda! Neil on vaid käemärgid (viiped), millega väljendada oma tundeid. Samas nad saavad minna ja kallistada, füüsiliselt tundeid edasi anda. Omakorda eelis inimeste ees, kellel pole jälle kätt või käsi… Need on vaid kaks pisikest näidet “olgem tänulikud” jadas…

Me tunneme päevast-päeva, et meie elus on miski valesti. Enamikel inimestel on stress või masendus. Kui me hetkeks peatuksime, teeksime restardi oma elus, peas ja hinges. Hetkeks viibiks shut down tasandil. Siis lülitaksime end jälle nupust sisse ning õpiksime asju nägema teistmoodi. Meil on palju, meil on rohkem kui mõnel teisel. Meil on käed, et kallistada, meil on kõrvad, et kuulda, meil on suu, et öelda, meil on jalad, et minna! Kuidas siis meil ikka nii vähe on ja me juurde tahame! Märgakem seda, mis on meie ümber ning läheduses. Kui sul on paar sooja inimest, kellele helistada ja kord päevas kedagi kallistada, siis tea, et see on suur väärtus! Tunneme rõõmu lihtsate ja pisikeste asjade üle!

Kui sa ei suuda rahul olla sellega, milline on su elu või mis toimub sinu elus, siis ei ole see kaos vaid lihtsalt teatud meeleseisund. On vaja jõuda kõrgemale tasandile, et muuta asju, mida saab muuta ning leppida asjadega, mida muuta pole võimalik. Poolikud suhted likvideerida või armastusega ülesse äratada. Sõpradele ka tavalisel argipäeval süüa teha või valmistada kingitusi. Teha pai endale igal hommikul ning õhtul end kiita.

Teeme rahu enda ja teistega, andestame vead ja unustame halva, väärtustame seda, mis meil on ning sammume armastavalt koos vastu alanud kevadele!