OHMYGOSSIP – Minu soov oli kirjutada midagi kallitele naistele sellel ilusal päeval. Pea laiali otsas oli raske valida, kas kirjutada tavapäraselt “pange tähele täna naisi, viige lilli jne” või läheneda asjale teisest küljest. Otsustasin leida kesktee ja oma kolm pisikest mõtet edastada.

„Naist tuleb armastada, mitte mõista.“

Usun, et naiste suurim vajadus tänapäeval on vabanemine

Naistel on vaja vabaks saada! Läbi tõelise vabanemise saab naine muutuda algupäraseks, mitte mehe jäljendajaks. Tänapäeva maailmas püüavad naised olla rohkem mehed. Järjest rohkemaga ISE hakkama saada ning elus kaugemale jõuda ilma mehe abita. Naine peaks olema tõeline naine, sest temast sõltub rohkem, kui pool maailmas toimuvast. Suurim tegu naise jaoks on lapse ilmale toomine. See on naise elutöö ja suurim õnn tema elus. Ta on selleks loodud. Kui naine ei suuda olla tõeliselt vaba ei saa ka mees olla. Naise vabadus on vajalik mehe jaoks. Kui tahad vaba olla — anna ka teisele vabadus. Naine, kes on vaba suudab lennelda nagu laiade tiibadega liblikas, kes ei kanna enda tiivul ei muresid, kammitsusi, probleeme ega valesid mõtteid. Just sellise naise juurde soovib iga mees lennata, sest nii saab ka mees osaks vabadusest.

Naine, kui elu tähtsaim lüli

Naised loovad mehele vabaduse, naiselik ilu lummab mehi päevast päeva, naised loovad kauni maailma, naised on kodus asendamatu osa, naised toovad ilmale lapsed ning saavad emaks… see nimekiri võib lõputuks venida. Ma ei taha alahinnata mehi — kõik on kooskõlas, kuid naised on olulised! Naisi peaks rohkem väärtustama! Mida kõike naised teevad meeste heaks — te teate seda isegi. Võibolla on ühte päeva aastas vähe, kus tulla kallistada naisi ja neile lilli tuua. Võibolla selleks ei peakski olema olemas kaheksas märts?

See päev ei ole vaid meestelt-naistele

Ma olen viimasel ajal kohanud väga palju üksteisele jala taha panemist just naiste omavahelises maailmas. Kuidas saab selline asi eksisteerida? Kadedus! Sellist sõna, mõistet või tunnet ei tohiks olemaski olla! Kuidas me ei suuda teineteist hoida? Alati on keegi meist parem, ilusam ja edukam — mis siis, näe vaeva ja saa ka selliseks! Naised peaksid kokku hoidma ja teineteist elus edasi aitama!

Need olid minu kolm peamist mõtet tänasel päeval…

Ma ei oota tänasel päeval sülega lilli meestelt. Tahan olla just täna vaba ja õnnelik selle üle, et mul on au olla Naine. Naine suure tähega!

Soovin kõigile samasugust õnnetunnet ning tähistamist iseendaga! Olgem naised — kaunid, ilu ihkavad ja alati ilusad!