OHMYGOSSIP – Alles see nagu oli, kui olin peale jõulurabelemisi haiglas ja kallistasin esimest korda oma imelist imet — ISABELLA´t! Juba on möödunud pool aastat! See pool aastat on olnud raske, samas aga üks ilusamaid perioode minu elus! Nuttu, naeru, soojust ja rõõmu  — palju erinevaid emotsioone!

Kes minu blogisid ja toimetamisi jälginud on, teab, et olen värske ema! Seda juba pool aastat! Jah, nüüd sai pisike JUBA 6 kuuseks! Alles see nagu oli, kui ootasin ja lootsin, et aastavahetuseks koju saaksin haiglast! Nüüd juba pool aastat möödas ja käed jalad tegemist täis! Siin ta mul on — laterdab, naeratab ja on omas maailmas! Tahab kõike puudutada või lutsutada. Kõik mis võimalik tuleb ära maitsta! Ja kui ütlen kõik, siis ma mõtlen KÕIKE! Isegi kass on ära maitstud! 6 kuuga on laps NII kohutavalt kiiresti muutunud! Rääkimata kasvamisest! Pisikesest imikust on saanud peaaegu roomav ja istuv beebipurikas!

Esimesed 3 kuud olid need kõige raskemad! Õppida oli palju ja seda suhteliselt üksinda! Vahel tundus olemine nii raske, et oleks tahtnud kõik põrgu saata ja ära joosta! Aga siis kui see imeline pisike “olend” naeratas… muutus kõik jälle päikeseliseks! Vahel mõtlen, kuidas mu ema küll 7 last sünnitada jaksas!? Peale kolmandat elukuud hakkas aeg lendama! Nii palju ilusat ja uut! Palju esimesi “asju”! Palju asju ei suuda meelde jätta, seega tuleb need kõik üles kirjutada;) Esimesed häälega naerud, kiljatused, söögid…

Paljud on mult küsinud, kas ma tööle ei kavatse minna! Hmm, ma juba käin ju tööl? Emad on 24 tundi kokad, koristajad, arstid, turvamehed, äratuskellad ja palju muud! Ei ole see emaks olemine kerge! Paljud ütlevad, mis see siis ära ei ole, 24 h kodus passida!? No enne tehke lapsi, siis alles hakake kritiseerima ja muljetama!

Issi elab nädalavahetusteks! Mõtlen selle all seda, et terve nädal hommikul vara tööle minna ja õhtul koju tulla, last põhimõtteliselt ei näe! Seega iga nädalavahetus naudib ta pisikest nii kuis saab! Kallistab ja kaisutab iga sekund! Sõidame mere- või järve äärde, käime pikkadel jalutuskäikudel ja nüüd kui soe, viime pisikese basseini! Nii ei puhka mitte ainult emme, vaid ka issi! Filippo (isa) on veidikene hirmunud, kardab, et pigistab ta konte või et kui süüa peaks andma, läheb kurku… [naer!!!] Seega need toidud ja riiete vahetamised on minu teha! See-eest viitsib ta mähkusid vahetada!

Mu elu on peale lapse saamist täiesti muutunud! See, mis kunagi oli tähtis, on nüüd tähtsusetu ja vastupidi! Ma ei näe vajadust ennast iga päev meikida või üles lüüa! Olen tänu sellele avastanud, et näen meigita isegi hea välja. Kunagi ma ei julgenud maja taha piima järgigi minna:D!!! Võin vabalt ütelda, et need on mu elu ilusamaid 6 kuud! See aeg, mille ma lapsega kodus olen veetnud, on olnud emotsionaalne, seda igas mõttes! On olnud nuttu, naeru, kurbust ja tõeliselt palju rõõmu! Isabella on mu pea selgeks teinud! Elan nüüd vaid temale ja mitte miski muu mind eriti ei huvita, kui pere heaolu!

Värsketele emmedele soovin jõudu ja jaksu! Kannatage iga magatud öö, pisar ja kurbuse hetk ära! Need tasuvad ära! Kui on raske, mõtle sellele kui paljud on emmed olnud ja nad kõik on selle ametiga hakkama saanud – MIKS SINA EI PEAKS SAAMA!!!? :)

Kaunist suve ja rahu südamesse!