OHMYGOSSIP – Mida küll Valentinipäevaks kinkida? Iga aasta sama probleem — Kas kingitus meeldib partnerile? Mainiksin ära mõningad ideed,  mis naistele ja meestele mõlemale kingiabiks võiks olla.

Pudel head veini , must-valge filmi saatel!
Laenuta film, milles on armastust ja meenutab Teie suhet. Tavaliselt on seda tõelist romintakat just mustvalgetes filmides (Näiteks: “A Romance of the Redwoods” (1917) )! Süüta küünal ja ava hea veinipudel. Oota partnerit koju ja naudi temaga kahekesi olemist! Kui film igavaks läheb, siis kindlasti vein on keha juba soojaks teinud ja leiate muu mooduse õhtu huvitavaks teha! ;)

Õhtusöök kahele.
Miks mitte viia partner välja sööma …või mis veel parem, küpsetada midagi õhtusöögiks? Midagi, mis üles kütab — näiteks rannakarpe! On ju teada, et merekarbid ja muud mereannid ajavad nii mehe kui naise hormoonid möllama.

Naisterahvale käekett ripatsitega, mis teie suhet meenutab.
Muud ei ole vaja vist siia selgituseks lisadagi. Näiteks, käisite koos Eiffeli tornis ja seal palusid ta kätt – riputa käeketi külge Eiffeli torn! Lase fantaasial (ja ka mälul) lennata!

Valmista punaseid kokteile.

Midagi punast ja maitsvat. On ju punane armastuse ja Valentinipäeva värv. On palju erinevaid jooke, mida kokku segada. Alkoholi pole ilus reklaamida, kuid ega sellest ei pea ju täis jooma!!! Veidike viina, jõhvikamahla, pokaal märjaks ja määri shokolaadi puruga klaasi äär. Lisa mõni vaarikas (vms. magus punane amps) ja valmis!

Naljatilkadele — tee enda pildiga aluspesu!
Kas seda pärast kantakse, see on iseasi, aga idee on ju vahva… eriti vahva kui käsid tal need tähtsale “töö-õhtusöögile” jalga panna, kes teab – just in case...?!

Suureks veaks on soetada kingitus, mis meeldib Sulle endale. Mida tahaksid Sina? Milleks kinkida mehele maniküüri kinkekaart, kui Sa tead, et niikuinii saadab ta sinna Sinu. Muidugi võib ta seda võtta ka vihjena ja koguni solvuda!!! Miks mitte kinkida midagi sellist, kus saate aega koos veeta? Näiteks SPA pakett KAHELE. Nii veedate selle kauni päeva koos ja kohe kindlasti partnerile meeldib see stressivaba hetk!

Minu arust üldse on suur viga see, et 14 veebruaril “TÕESTADA” suure kingiga, kui väga Sa teda armastad! Üle pingutades võib tunduda, et teed seda just seepärast, et “PEAD”. Tee talle mingi pisike ja südamest tulev kingitus, päev enne, siis kui ta seda ei oota. Üllatus suurem ja kindlasti suurem ka rõõm!

Armastuserohket Valentinipäeva teile kõigile ja pidage meeles: lihtsuses PEITUB ILU!