Laupäeval, 15.oktoobril 2011 peeti Lõuna Koreas Seoulis “Miss Asia Pacific World 2011” missi- ja talendivõistlus. Võitjaks tuli korealane Park Sae Byul. Eestit esindanud Diana Arnol õnnestus pääseda viieteist kauneima missi sekka – täpsemalt tuli ta kaheksandaks! Miss Asia Pacific World 2011 võistlusest võttis kokku osa 47 missi.

Diana Arno kinnitas meile, et võistlus oli Aasias suurelt organiseeritud. “Tähelepanu on väga suur, igal pool on meie pildid ja reklaam. Jäi küll selline tunne, et meid oodati siin.” Samas aga lisas, et talle  jäi kohati mulje, et korraldajad ei tea täpselt, mida nad teevad. “Võistlus ja kogu korraldus on tõesti natuke teismoodi. Miss Universe oli professionaalsem, paremini korraldatud. Kuna Miss Asia Pacific oli esimene kord Koreas, tekkis vahel tunne, et nad ei tea täpselt, mis meiega teha. Neil ei ole sama suurt kogemust ja see on suur miinus. Kuid siiski… nad väga püüdsid teha kõike hästi.”

Võitjad:
Miss Asia Pacific World 2011
Korea – Park Sae Byul VÕITJA!

1ne printsess
France – Florima Treiber
 
2ne printsess
Russia – Anna Botova
 
3 printsess
Indonesia – Alessandra Usman
 
4 printsess
India – Tanvi Singla
 
Top 15
Canada – Golnaz Harandi
England – Laura Louise Keetley
Estonia – Diana Arno
Hungary – Ivett Venczlik
Nepal – Sahana Bajracharya
Netherlands – Angela van den Broek
Sweden – Anna Lundh
Ukraine – Diana Starkova
USA – Tingting Chen
Vietnam – Tr??ng Tùng Lan
 
Eriauhinnad
Parim kleit
Indonesia – Alessandra Usman
 
Parim rahvuslik kostüüm
Mongolia – Urantsetseg Ganbold

Rahva lemmik
Philippines – Michelle Martha Braun
 
Miss Talent
Venezuela – Yunecsy Tuta Contreras

Kogu pingerida vaata SIIT

PALJU ÕNNE DIANALE TUBLI KAHEKSANDA KOHA PUHUL!

Loe lisaks:
Miss Asia Pacific võistlusele sõitnud Diana Arno: Vahel tekib tunne, et nad ei tea täpselt, mis meiega teha
Möödunud nädalal sõitis Koreasse “Miss Asia Pacific” iludus- ning talendivõistlusele maailma suurimal missivõistlusel — Miss Universumil karastunud kaunitar Diana Arno. Tänaseks pea nädal Koreas olnud Diana räägib Gossip.ee-le oma esimestest elamustest ning käikudest. Diana emotsioonid on kahesed, ühelt poolt tunneb kaunitar, et neid oodati väga, võistlus on ju ikkagi üks Aasia suurimaid. Teisalt aga tunneb ta, kui erinevad on kaks võistlust – Miss Universe ja Miss Asia Pacific oma korralduse poolest.

Gossip Media OÜ on Miss Asia Pacific 2011 üks ametlik sponsor
Gossip Media OÜ on Miss Asia Pacific 2011 üks ametlik sponsor, samuti on Gossip Media OÜ veebilehed Gossip.ee ja Ohmygossip.com Miss Asia Pacific’u ühed ametlikud meediapartnerid.