Gossip Media OÜ on Miss Asia Pacific 2011 üks ametlik sponsor, samuti on Gossip Media OÜ  Miss Asia Pacific’u ametlik meediapartner.

Miss Asia Pacific” on Aasia suurim ilu- ja talendivõistlus. Tänavu esindab Eestit Miss Estonia, Miss Tallinn ja Miss Universe võistlustel karastunud kaunis miss Diana Arno.

Miss Asia Pacific võistlusega saab ennast lisaks meie veebisaitidele kursis hoida ka aadressil: www.missasiapacific.tv

Diana Arno, kes juba startis Korea poole, rääkis Gossip.ee-le, et võistlusele sõidab ta julge ja rahulikuna. “Seekord ma ei teinud väga suuri ettevalmistusi. Kuidagi rahulik olen. Ma ei muretse, närv pole sees ka. Lihtsalt kavatsen seal kogu protsessi nautida, hästi aega veeta, vaadata riiki, kohtuda teiste inimestega. Kõik saab olema nii nagu peaks olema,” räägib Diana Gossip.ee-le.

Tule ja toeta Dianat – Liitu Miss Asia Pacific World 2011 lehega Facebookis ning jaga infot Diana kohta!

Misside ajakava ja võistluse kohta saate veel lugeda SIIT

Loe lisaks:
Diana Arno sõidab juba sellel nädalal võistlusele “Miss Asia Pacific World Competiton 2011” Eestit esindama!
Kaunis miss, andekas noor algaja moekunstnik ning ettevõtlik Diana Arno sõidab taas missivõistlustele. Alles hiljuti Miss Universe 2011 võistlusel National Director’ina käinud kaunitar sõidab seekord aga ise võistlema. Juba sellel reedel stardib Diana Koreasse, et võtta osa “Miss Asia Pacific World Competiton 2011” ilu- ja talendivõistlusest! Gossip.ee toob teieni Diana Arno mõtted enne võistlusele sõitu ning hoiame teid kindlasti kursis ka meie missi edusammudega Koreas! Püsige lainel!

______________________________________
Miss Universe 2011 võistluse, artiklite, galeriide ja uudistega saate tutvuda SIIN

 

Save

Save