OHMYGOSSIP – Tundub, et muu enam diskoteekidesse ei tõmba kui paljas ihu ja seksapiil! Naised näitavad ennast avalikult nii nagu tavaliselt seda oma mehele linadevahel tehakse. Olen oma viimasest Eestis diskol käidud käigust lausa šokis!

Siinkohal ei räägi ma absoluutselt inimestest, kes lasevad ennast pesus pildistada ja need siis mõningas suhtlusportaalis avalikustab
et veidi tähelepanu saada. Olen seda isegi teinud mitmeid-mitmeid kordi. Pigem pean silmas äsja täiskasvanuks saanud neide (kui sedagi), kes eksponeerivad oma rindasid ja muid kehaosi kuskil HollyBollyWoodis “posti” otsas tantsides – meestele alkoholi kurku valades. Isegi ettekandjad on nüüd juba tööriideks saanud sex-pesu!

Mehed ehk jah käivad 2 korda rohkem seal klubis, põnevust kui palju, aga mida põnevat saab seal (hetero) naine? Usun, et see kõik meeldib paljudele inimestele, kuid on ka sama palju külastajaid, keda see tõeliselt häirib!

Enam ei ole seda põnevust või uudishimu midagi rohkemat näha, sest kõik,  mis võib üht meest naise juures huvitada, on juba valla …ütleme lihtsamalt, keha on juba letis.

Horror – mõnel neist rippuv rind, suur kõht ja kilo tselluliiti taguotsas – milleks ennast niimoodi avalikult eksponeerida? Mind paneb imestama see, et miks eksponeerivad oma keha sellised koleda ja lõtvunud kehaga tüübid, kellel absoluutselt midagi näidata pole??? Ja kõige rohkem jääb minu jaoks alati arusaamatuks see, et kuidas on nii, et need inimesed, kellel oleks midagi näidata, suudavad ikka oma
vaatamisväärsused näitamata jätta ja just need kõige rõvedamad peletised alati ronivad igalepoole ennast eksponeerima.

No kas nad aru ei saa, et kui juba kenad ja ilusad inimesed ei lähe ennast lavale alasti koorima, siis neil pole ammugi sinna asja. Suurem osa ilusaid inimesi sellisel viisil tähelepanu ei püüa, aga noh, eks alati leidub erandeid. Ilmselt puudub igasugune intelligents, enesekriitika, kasvatus ja kõik muu, juuakse ennast lolliks ja häbi ka ei ole.

Näib et inimestel puudub igasugune eneseväärikus. Minu jaoks on see harjumatu. Mõte, et terve Eesti võib leida Sinu poolpalja pildi, kes teab millise ööklubi interneti lehe pealt ajab iiveldama. Kes teab milline pervert ennast selle saatel rahuldab. Leidub ju igasuguseid! Ja mida ütlevad selle peale vanemad ja vanavanemad? Kas te sooviksite oma tulevasi lapsi – värvipotiga üle valatud ja paljaste nibudega (nn kehamaalinguga), ilastavaid mehi täis ööklubis näha?

On vast mõnel alles madalad eesmärgid seatud – saada kergelt püünele oma keha avaliku letile viskamisega.

Kallid naised kuskil on eetiline piir ka siiski…

 

Loe lisaks:
Kristiina Kalberg: Miks on mees see, kes alati abieluettepaneku peab tegema, lilli kingib või midagi romantilist korraldab?

Kristiina Kalberg: Eestlased, aidake kasvõi jõuluajal abivajajaid!

Kristiina Kalberg: Kes on lihtsalt stressijoodik, kes on igavuse peletaja ja kellel on lihtsalt köha… põhjuse leiab alati, et keelt märjutada!

Kristiina Kalberg: Kui teie mees magab teise naisega, siis ei peaks sõimama seda naist “l*itsiks”, vaid vaatama peeglisse!