Septembrikuus TV3 ekraanil algavate kolmandate superstaariotsingute juhtideks on lauljad Ithaka Maria ja Tanel Padar.

TV3 programmijuht Leho Verk hindab uut juhipaari kõrgelt: “Nii Ithaka Maria kui Tanel Padar on karismaatilised inimesed, kes tänu lauljataustale oskavad võistlust ka osalejate poole pealt näha; rääkimata sellest, et kaamera armastab neid mõlemaid.”

Tanel Padari sõnul on sarja formaat teda alati köitnud. “Kuna mul lauljana osaleda ei ole võimalik, siis annab saate juhtimine võimaluse kuidagigi projektiga seotud olla. Pealegi on see mõnusalt närvikõdi tekitav väljakutse,” põhjendas Padar.

Kui Padar on varem juhtinud televisioonis laulukonkursse “Kaks takti ette” ja “Laulukarusell”, siis Ithaka Mariale on see esimene kord saatejuhi rollis olla.

“Käisin kahel castingul, mille põhjal TV3 ja saate produtsendid oma otsuse tegid ja ma usaldan neid selles küsimuses,” ütles Ithaka Maria, lisades, et tema jaoks on kindlasti tegemist omamoodi väljakutsega. Lauljannal on hea meel, et saab töötada koos Tanel Padariga. “Tanel on nakatavalt lõbus ja vintske – kui ma kukun, küll ta siis püüab!”

Padargi jagab kaassaatejuhi kohta vaid kiidusõnu, lootes, et Ithaka Maria on talle suureks toeks, kui ta otse-eetris äparduma peaks.

Juba kogenenud muusikutena püüavad Ithaka Maria ja Padar võimaluse korral ka noortele staariks pürgijatele toeks olla. “Loodan julgustada uusi tulijaid, et nad tuleksid ja jääksid lavale, kui see on nende kirg,” sõnas Ithaka Maria.

Padar on veendunud, et saade on lauljakarjäärist unistajatele enda tõestamiseks suurepärane võimalus, millest tuleks kindlasti kinni haarata.

“Ennekõike tõestage iseendale, milleks te suutelised olete. Kui siis ka koju saadetakse, tunnete ennast kindlasti väga väärtusliku kogemuse võrra rikkamana ja ma usun, et see on suur samm isikliku edu ja läbilöögi suunas,” lisas Ithaka Maria

Eesti otsib superstaari” uus hooaeg algab septembrikuus. Sarjas osalemiseks on vaja täita registreerimisankeet TV3 kodulehel; esimene eelvoor toimub 19. augustil Pärnus.