Playmate of the year 2009 tiitli võitnud ja Eesti pesubrändi BonBon Lingerie esinägu ning praegu sisekujundust ja disaini õppiv 23aastane enesekindel ja vapustavalt seksikas Kristina Petina jagas Buduaariga oma kogemusi, kuidas suhtes rutiini peletada, milliseid mehi ta hindab ja kuidas on ta elu muutunud peale Playboy’s poseerimist.

“Mulle tehakse tihti komplimente, aga mitte mingi kehaosa eest, vaid üldiselt öeldakse, et ma olen kena ja armas, aga ei vaadata minu kehaosasid eraldi,” räägib Kristina, kes ka ise usub, et inimestes tuleb näha tervikut.

Küsimusele, kuidas ta voodielu vürtsikana hoiab vastab kaunitar nii: “Ma olen alati valmis eksperimenteerima. Minu arvates on väga hea, kui tüdruk kodus voodis ei ole häbelik, sest siis on võimalus proovida midagi uut ja erinevat. Just niimoodi minule meeldib. See elavdab ning annab seksuaalset energiat. Ja see muidugi ergutab minu meest. Mees alati reageerib oma naise käitumisele, seega antakse täielikult kõik oma soovid edasi ja siis on seks hämmastav!”

“Ühine vaba aja veetmine on minu suhtes rutiinipeletaja. Minu arvates on vaja lõõgastuda ja lõbutseda koos oma lähedastega, aga mitte eraldi. Mõnedele paaridele meeldib lõõgastuda ja meelelahutust otsida eraldi, tüdrukud käivad diskodel oma sõpradega ja poisid koos oma sõpradega. Minu arusaamise järgi ei ole see õige. Töötage eraldi, aga puhake koos. Kui mu armastatud mees seostab kodu ainult rutiiniga, siis on nende seksisuhted igavad. Lõbutsege koos oma kaaslasega ja kõik läheb hästi!”

Kuidas on aga Playboy Kristina elu muutnud? “Playboy andis mulle nii elumuutuse ja ka kuulsuse. Ja avardas perspektiive tulevikuks ja enesearenduseks. Aga muidugi sain palju uusi tuttavaid, kellega ma suhtlen ja töötan. Ja ka mitte ainul häid tutvusi, vaid ka palju kadedaid noori naisi. Aga tegelikult nende naiste kadedus annab mulle rohkem eluenergiat ja ka tunde, et mina teen kõik õigesti.”