“Ärimees Väinsalu petab Liis Tappot juba uue silmarõõmu – Ülle-Marika Põldma’ ga,” kirjutab meile tähelepanelik lugeja, kelle nimi on Gossip.ee-le teada ning kes palub enda nime mitte avalikustada – olgu vaid teada, et tegu on ühe Vellot piisavalt tundva inimesega.

“Loodan, et kõik jääb anonüümseks, et ei peaks pärast kannatama vägivalla või mingi kättemaksu ootuses ja hirmus. Vello arvab, et kui on raha, siis võib kõike endale lubada. Ta on maininud, et kui inimesel on raha, siis ei pea eriti midagi tegemagi – naised sulavad ja jooksevad ise sülle. Sest ega tema ei olnudki teinud selle naisega tutvust – naine olevat ise talle sülle jooksnud. Imelik on see, et muidu on ta vaikne mees, kuid teatud momentidel ja ilmselt ka joobes ju inimesed muutuvad ja kukuvad lobisema. Kuid kus tegijaid, seal nägijaid ja vahest on ka seintel kõrvad. Ei oleks tegelikult temast seda oodanud.”

“Mind ajendas seda kirja kirjutama südametunnistus. Ma ei saa vaadata, kuidas üks ülbe rahajõmm teeb, mida heaks arvab. Võiksin veel lisada, et mingit tööalast sidet ei maksa taga ajada, sest seda pole ja enne detsembrit nad üksteist ei tundnud.”

“Tuleks pidurdada selle mehe võimeid peresid lõhkuda! See on vastik, kuidas ta uhkeldab sõprade ees oma oskusega naisi võluda, tegemata vahet, kes abielus, kes mitte.”

“Jutt on ärimees Vello Väinsalu‘ st  ja tema uuest silmarõõmust Ülle-Marika Põldma‘ st,  kes on seekord jäänud koos pildile Tartu rahulepingu sõlmimise 91. aastapäevale pühendatud kontrerdil 02.02.2011 Estonia kontserdisaalis. Neil ei ole mingeid tööalaseid suhteid ja nad on siiani püüdnud oma “salasuhet” varjata. Teadmiseks ka seda, et sinna Tartu Rahu kontserdile kutsus Vellot Ülle ja pärast nad olevat veetnud veel pikalt koos aega. Kahjuks ei meenu kohe kõik, eks ma ka natuke erutatud.”

“Ka Kaitseväe kodulehel olevatel fotodel (SIIN) ja (SIIN) peidab naispool oskuslikult enda näo eespool seisva naisterahva taha. Seisavad kolmandas reas esimese ja teisena,” saadab lugeja Gossip.ee-le ka tõestusmaterjali.

“Vello Väinsalu, kes on ka teie portaali artiklite põhjal sõprussidemetes Liis Tappo Treial‘ iga, on võtnud sihiks uue abielu purustamise. Vello Väinsalu, ehk “Liberebane”, on mees, kes ei kohku tagasi millegi ees. Uhkeldab sõprade ees oma oskustega rääkida ära ükskõik kes. Talle, kes on olnud juba 3aastat abielus, tuleks omistada libekeelsuse Oscar!”

“Ülle-Marikaga on neid nähtud ka koos lõunat veetmas ja ka õhtut nautimas. Pealtnäha vaikne ja tore mees, kuid uhkeldab, kuidas ta sõidab oma uhke autoga (marki ei tea, ei jaga autodest eriti, vist oli Toyota, või Lexus) selle naistuttava (Ülle-Marika Põldma) maja ukse ette nagu eelmisel pühapäeval ja võtab ta peale, olenemata sellest, kas sellel naisel on mees kodus ning sõidetakse romantiliselt aega veetma ja tuuakse siis naine mehele tagasi 2-3 tunni möödudes.”

“Eks Vello kardab ka avalikkuse tähelepanu! Kahju, et üks endast lugupidav daam ei märka selle “Liberebase” magusat juttu ja laseb ennast võrgutada. Uhkeldab vindise peaga sõprade ees oma mobiilisõnumite ja kokkulepetega kuidas mobiilses maailmas elada ning oskusega naisi võluda, tegemata vahet, kas ollakse abielus või mitte!”

Lugeja on murelik, et Vello käitumise tagajärjel nii paljud inimesed kannatavad, sest lõhutud ja petetud on mitmed pered – ühtedes on ninapidi veetud mehi, teistes naisi. “Mis on selle kõige hind? Kes on kannataja, kui ollakse abielus?” vastab meie allikas Gossip.ee küsimusele, kelle poolt tema hetkel katiseb ja lisab: “Vello poolel on ka omad kannatajad!” ja “Kas Liis Tappo ei olegi kannataja?”


Ülle-Marika Põldma´lt me oma kirjalikule järelpärimisele vastust ei saanud ning kontakti ei saanud ka Vello Väinsaluga. Kõikidel osapooltel (ja ka inimestel, kes on antud looga kursis ja/või tunnevad ennast puudutatuna sellest loost), anneme võimaluse situatsiooni kommenteerida või vastulause esitada
.

                          
Loe lisaks:
Liis Tappo-Treiali uus armastus Vello Väinsalu oli Liisi ja Rene naabrimees, Rene töökaaslane ning peretuttav!

Kristel Väinsalu: Liis Tappo-Treial on väga alatult käitunud!

Liis Tappo hülgas abikaasa multimiljonär Vello Väinsalu pärast