Eelmisel nädalal pandi meie suvila ukse taha umbes 2-3 kuune kiisutüdruk. Imearmas, imenäljane ja hirmul. Keset Saaremaa põlislaani tundus see lausa kohatu, et üks nii habras ja väike olevus on jäetud juhuse hooleks. Igaljuhul otsustasin ma kiisukese ära päästa, veenes kõigepealt oma meest, et võiksime ta esialgu enda poole võtta.

Peagi oli kiisu meie kodus, kus meie oma kass Triibu sügavalt ohkas ja peale ebaõnnestunud rünnakut pisikassi suunas kodust mõneks ajaks minema jalutas. Kuigi tahtsin väga kassi endale jätta, ei olnud ma mehe veenmises seekord enam nii edukas :( Raskendav asjaolu oli ka see, et kassid omavahel kuidagi läbi ei tahtnud saada. Lapsed armusid kiisusse loomulikult kohe. Mina ka. Lubasime Estellal talle nime panna. Kuna ta on 3-aastane, siis ta ei saanud esimese ropsuga aru, mida see nimepanek tähendab ja pakkus kassile nimeks “Sai”. Teine katsetus oli parem “Käpsu” ja “Kepsu”. Nii hakkasimegi teda KäpsuksKepsuks kutsuma. Lisaks sai ta veel minu poolt hellitusnime Käpik. Käisime Käpikuga ka arstil ja andsime igaks juhuks ussirohtu.

Aga Käpiku saatus oli endiselt lahtine. Nii otsustasingi raske südamega Gossip.ee-s loo teha ja lootes, et keegi ei vasta ning siis saan ehk kassi ikka endale jätta :D. “Hea inimene! Imearmas pisike kiisutüdruk otsib kodu!” Artiklit loeti üle 8000 korra ning muretsevaid kirju stiilis “Kas kiisu on kodu leidnud?”, “Ma tahaks aidata aga ema ei luba kassi võtta”, jne tuli minu postkasti mitmeid. Tänaseks on aga see üks ja õige hea inimene leitud.

Gossip.ee toimetusega võttis ühendust Katrin Ustav (pildil), kes Käpiku üleeile endapoole viis. Käpiku uue emmega on meil tihe telefoniside, sest kontrolliva loomuga nagu ma olen, tahan veenduda, et kiisul uues kohas ikka meeldib. Aga paistab et meeldib. Katrin vuristas ühe hingetõmbega telefonitorru: “Käpikule vist meeldib meie juures, me ehitame talle ronimiseks atraktsiooni ja täna käisin Käpikule poest Junior sööke valimas, sest toorest hakkliha ta näiteks ei tahtnud. Kas ma peaksin seda praadima? Ta ei taha vett juua, tahab ainult piima. Ega see kahjulik pole? Talle meeldib paitamine. Ta on rahulik aga uudishimulik. Ta on nii armas! Uurin juba kassifoorumit…..jne “

Mul on nii hea meel, et Käpik armastava emme leidis ja et tal on nüüd päris oma kodu!

 

[ot-gallery url=”gallery/ukse-taha-pandud-pisike-kiisut%c3%bcdruk-leidis-kodu”]