Jean Paul Gaultier suure kevadshow Pariisis lõpetas kaunis täidlaste huulte ja kõrgete põsesarnadega blond modell. Tegemist oli aga mehega. Selleks oli androgüünsete modellide laine säravaim täht, Serbias sündinud modell Andrej Pejic, kelle seljas võis näha nii naistele kui meestele disainitud rõivaid.

 

Andrej Pejic (19) kasvas üles Austraalias, kuhu pere Serbiast põgenes, ning esindab nüüd moemaailma viimast trendi. “Ma olen meelsasti viimase piiri peal. Ma ei riietuks niimoodi kui mul samal ajal lõbus poleks,” ütleb Pejic moeajakirjale WWD.

Androgüünne trend on hetkel väga tugev ja vastuoluline Jean Paul Gaultier haaras sellest kiiresti kinni. Pariisis toimunud moeshow meestekollektsiooni teemaks oli James Bond.
Pejic astus lavale teema all “Goldfinger”. Oma pikkade ja laineliste blondide juuste ning kõrgete kontsadega meenutas ta pigem Bondi-pruuti kui salajast agenti ennast. Gaultier nimetas modelli “James Blond”’iks.
Andrej Pejic on esindanud ka Gaultier’d ühes reklaamis, kus suudleb supermodell Karolina Kurkova‘ga. Samuti on ta osalenud mitmes Marc Jacobs’i kampaanias ning tema pilte on olnud näha nii prantsuse kui itaalia “Vogue”’is.
Uue tähe avastas Melbourne’is asuv Matthew Anderson’i modelliagentuur ning Anderson’il ei jätku sõnu, et oma talenti kiita. “Tema ilu oli midagi täiesti erilist. Ta on ka intelligentne ja on täiesti uskumatu kui hästi ta end tunneb olles lihtsalt ta ise.”