Miss Nebraska Teresa Scanlan krooniti tiitliga Miss America 2011. Finaalshow toimus  Las Vegases ja 17-aastane Scanlan on läbi missiajaloo noorim võitja, vahendas Yahoo News.

Scanlan võitis kohtunike südame kandes valget imeilusat õhtukleiti, nähes väga hea välja bikiinivoorus ning demonstreerides oma andeid klaveril.

Viimase küsimusena küsiti tema arvamust WikiLeaksi veebilehel ilmunud salajase valitsuse info kohta. Õhtujuht päris, et kas naine peab tähtsamaks USA turvalisuse küsimust või inimeste õigust olla informeeritud.

Scanlani seadis esikohale kogu rahva turvalisuse, öeldes et esmalt tuleb fokusseerida siiski julgeolekule ning alles seejärel tegeleda inimeste õigusega olla informeeritud. Tema arvates ei tohi sellistel asjadel enam juhtuda lasta.

Miss America valimine toimus juba 90 korda. Missindusega tegelev organisatsioon tegeleb muuhulgas ka stipendiumifondide loomisega noorte naiste toetamiseks. Mullu koguti stipendiumifondi erinevate organisatsioonide abiga rohkem kui 45 miljonit dollarit.