“Jõuluks koju” on neljaosaline sari, mille igas saates ollakse külas ühes toredas ja erilises Eesti kodus. Esimeses saates 20. detsembril kell 19.35  kunstnik Eve Raudkivi sai koos norralasest elukaaslase Vidar Nordbergiga sel suvel oma koduhoovis Määramäel valmis päris oma meistrikoja. Nüüd minnakse vastu esimestele jõuludele.

Järgmised osad on eetris 21., 23. ja 24. detsembril.

Teises saates jutustavad sõduri-emmede rahustamiseks oma elust reamehed Sander Loel ja Vladimir Beloglazov Vahipataljonist. Ja loomulikult oodatakse neid jõuluks koju.

Kolmandas osas näeb Karenit ja Alarit, kes otsustasid ühel heal päeval,  et tulevad Torontost ära Eestisse. Tulevad kohe kogu täiega ja võtavad lapsedki ühes, sest siin Eestis, täpsemalt Saaremaal, saab olema nende päriskodu. Põld, mis Kareni ja Alari peret toidab, on mahetoidu oma.

Neljanda saate peaosaline on laulja Maria Listra, kes otsustas juba gümnaasiumis, et tema saab hariduse Inglismaal, ning täpselt nii on tema elu ka läinud. Praeguseks on ta jõudnud Londoni Ülikooli Royal Holloway Kolledži draamaõpingute viimasele kursusele. Kuid jõuluks koju igatseb Mariagi: pühad veedab ta pere keskel või kuulajaile ilusaid  eestikeelseid jõululaule esitades.

Saatejuht on Grete Lõbu, režissöör Olga Käo, toimetaja Marika Kaasik, produtsent Ene-Maris Tali.