Homme jõuab Kanal 2 ekraanile dokumentaalsaade “Avameelselt abielust”, mis uurib, kas abielul on tänapäeval üldse enam mõtet. Vilja Savisaar-Toomast lahkab esmakordselt avalikult tema ja Edgar Savisaare abielulahutuse tegelikke tagamaid.

Vilja Savisaar-Toomast paljastab saates, mis muutis kooselu jätkamise Edgar Savisaarega võimatuks. Saame teada, miks ei ole muusik Toomas Lunge palunud oma elukaaslase, hittsarja “Pilvede all” peaosatäitja Inga Alliku kätt ja miks ei ole abiellunud ettevõtja Andres Peets.

Saates räägivad avameelselt veel paljud tuntud ettevõtjad, näitlejad, poliitikud ja muud avaliku elu tegelased. Statistika järgi eelistavad eestlased abielule vaba kooselu. On see tõesti nii, või ei julge üks pooltest oma tegelikke soove lihtsalt välja öelda?

Avameelselt abielust” autorid ja saatejuhid on Elo Mõttus-Leppik ning tema kaksikõde Katrin Tibar. Hariduselt on õed psühholoogid. Saade jõuab ekraanile homme, neljapäeval kell 21, kohe pärast pöörast televiktoriini “Ilus ja lõbus 2010”.