Johanna Tukiainenit (32) ähvardab vanglasse sattumine. Tingimisi süüdi mõistetud glamuuritari ootab jaanuaris uus kohus ning süüdi mõistmisel vangla, vahendab Iltalehti.

Johanna Tukiainen kannab praegu tingimisi vanglakaristust, mis talle mõisteti septembris toimunud kohtuistungil kolme isiku väärkohtlemise eest. Jaanuaris menetlus jätkub ning otsustatakse, kas Tukianen läheb toime pandud kuritegude eest vangi. Nimelt vigastas ta oma eksmeest noaga ning süüdistuse tema vägivallatsemise vastu on esitanud veel kaks inimest.

”Ma olin voodis, teki all, kui puuviljanoaga varustatud Johanna mind ründas,” rääkis kannatanud septembris väljaandele 7Päivää. Segases meeleolus olnud Johanna üritas meest näkku pussitada, kuid too sai oma käed viimasel hetkel kaitseks ette panna. Nuga tabas meest kätte ning jättis sinna mitu väiksemat kriimustust ja ka paari sentimeetriseid lõikehaavu. (Pilte vigastustest ning terariistadest, millega Johanna oma ex-meest ründas vaata SIIT)

“Ma tahtsin minna kööki haavu pesema, kuid Johanna oli mul uuesti elutoas vastas, kus tal ühes käes oli kööginuga ja teises käärid ning ta ähvardas mind ära tappa.” Lõpuks sai mees kuidagi magamistuppa ja lukustas ukse ning helistas politseisse. Mees rääkis ka teisest juhtumist, kus Johanna oli talle taldriku pähe löönud. Mees helistas päästeteenistusse kui Johanna pani kõiki pliite ja muid elektriseadmeid tööle ning ähvardas mehe ja ta korteri maha põletada.

Toona võttis sõna ka Johanna, kes kirjutas oma blogis väga avameelselt sellest, mis tema meelest juhtus. “Ex-abikaasa süüdistas mind pussitamiskatses, kuigi ise oli mind terve eelmise õhtu hooraks kutsunud ja karjus, et ta soovib, et ma oleksin malaariasse surnud ja muid inetuid asju. Tegelikult lõikasin ma teda käest puuviljanoaga. Miks kohus ei arvesta kunagi vaimse vägivallaga,” mõtiskles Johanna.

Juuni alguses postitas Johanna oma Facebooki kontole sõnumi, et ta võttis sisse üle saja tableti unerohtu. Samal päeval leidsid politseinikud “ebaselges olekus” Johanna Helsingi kesklinnast. Kas need sündmused on omavahel seotud ja kas need saavad kergendavateks või raskendavateks asjaoludeks süüdistuses, on alles uurimisel. Johanna, kes peab regulaarselt oma blogi, pole teemat rohkem üles tõstnud.

Loe lisaks:
Skandaalne Soome glamuuritar Johanna Tukiainen sai ex-mehe noaga ründamise eest tingimisi karistuse SIIT