Eesti poelettidele jõudnud Playboy juuninumbri esikaant kaunistab Playboy vastvalitud aasta kaunitar Kristina Petina. “Mulle meeldib väga esineda ja poseerida – olgu siis riietes või ilma!” ütles Kristina.

Seksikas siresäärne kaunitar on lisaks Eesti Playboyle juba poseerinud ka Poola, Rumeenia, Ungari, Bulgaaria ja Sloveenia ajakirjadele!

Veel võib värskest Playboyst leida intervjuu Austraalia filmistaar Hugh Jackmaniga, kes teinud viimastel aegadel suurepäraseid rolle ning on valitud ka aasta seksikaimaks meheks. Rubriigis 20 küsimust vastab Brasiilia vormeliäss Felipe Massa, kuidas Ferrari tulipunane värv mõjutab naiste seksuaalsust ning ei jäta ka mainimata, mis riigis on kõige meelamad fännid.

Eesti edukaimad rannavõrkpallurid Kristjan Kais ja Rivo Vesik on ühiste aastate jooksul kokku kasvanud nagu abielupaar. Saame näha, kas see „abielu“ peab vastu ka Londoni olümpiani. Veel on Carola Madise poolt kirjutatud lugu Genkast, Tõnu Laas kirjutab mis on seksist parem ja palju muud huvitavat .