Dean ja Dan Caten jätkavad oma seiklust jalgpallimaailmas – luksuslik elustiilibränd Dsquared2 alustab koostööd maailma ühe kuulsaima jalgpallimeeskonna ja värske Hispaania liiga võitja Barcelona jalgpalliklubiga, et luua meeskonnale fantaasiaküllased ja patriootlikud rõivad. Brändil lõppes just kolmeaastane leping Juventusega, vahendab ajakiri Mood.

Dsquared2 disainib jalgpalluritele uued ülikonnad, mis on valmistatud sellistest esmaklassilistest materjalidest nagu kašmiir, siid, nahk ja vill. Et vähendada kortsumist ja suurendada vastupidavust, on mitu mudelit valmistatud Technical Wool materjalist, mida on kasutatud ka Dsquared2 ülikonnakollektsioonis Classic.

Line Dry pintsakud ja liibuva joonega püksid kaasajastavad klassikalist rätsepatööd ja siluette, mis on spetsiaalselt disainitud professionaalsetele sportlastele. Halli elegantseid varjundeid täiendavad meeskonna logoga säravsinised kašmiirvestid, siidlipsud ja prossid. Aksessuaaride hulka kuuluvad vööd, nahkkindad, kotid ja mustad nahksaapad. Komplekti täiendavad villa ja kašmiiri segu ülerõivad.

“Meil on au siduda oma bränd Barcelonaga,” ütlevad Dsquared2 loomingulised juhid ja disainerid Dean ja Dan Caten.

“Jalgpallurid esindavad meie nägemust kaasaegsest mehest, kes on sportlik, intelligentne ja hea maitsega nii jalgpalliväljakul kui ka väljaspool seda.”